Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
11 април 2012
Мислења
4.775
Поени од реакции
5.534
Види ги бе Барса уште им се должни 10 милиони на Бордо од 2018 за трансферот на Малком. :facepalm:
Паметно изиграно од страна на барса бе ќе пропадне клубот нема да мора да платат :)

Член од
26 септември 2023
Мислења
83
Поени од реакции
236
Roma and Artem Dovbyk reach agreement for long-term contract

Bi prifatile Girona valjda 32-35 mil fiksni plus bonusi total okolu 40mil i da se zavrsi rabotava :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.894
Поени од реакции
116.225
Машала 40м за неподвижно дрво, ќе се чудат после кога ќе не можат да го продадат ни на Черноморец Одеса.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.965
Поени од реакции
23.844
Чолисмо на апарати. Сега може во стилот на Фабрицио Романо да си се лаже - deal hijacked despite verbally agreed
Новинарска патка, агентот сакал поќе пари, кај можи да избере ЛЕ кога ќе игра ЛШ. :LOL:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
Чолисмо на апарати. Сега може во стилот на Фабрицио Романо да си се лаже - deal hijacked despite verbally agreed
Новинарска патка, агентот сакал поќе пари, кај можи да избере ЛЕ кога ќе игра ЛШ. :LOL:
Готово, Халанд ни избега пред очи на апарати сум, пратете брза помош

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.965
Поени од реакции
23.844
Муахахаха. Да умрите колку мртов клуб сте - Бордо да ве снајди. Со таков фудбал каков што игра Чоло не е ни чудно што немате напаѓач, а и еден Довбик ве одбива за Рома и ЛЕ.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
Муахахаха. Да умрите колку мртов клуб сте - Бордо да ве снајди. Со таков фудбал каков што игра Чоло не е ни чудно што немате напаѓач, а и еден Довбик ве одбива за Рома и ЛЕ.
Значи не се изложвај на сонце деновиве за арното твое
ПС И без напаѓач ве ишљакавме во ЛШ

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.965
Поени од реакции
23.844
Значи не се изложвај на сонце деновиве за арното твое
ПС И без напаѓач ве ишљакавме во ЛШ
Не е од сонцето снајке. Жена ми се породи пред месец дена, уште чекам да поминат тие 6 недели да го заглавам у топло. Не сум спан а и работам. И тебе би ти го набутал колку сум очаен.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
Не е од сонцето снајке. Жена ми се породи пред месец дена, уште чекам да поминат тие 6 недели да го заглавам у топло. Не сум спан а и работам. И тебе би ти го набутал колку сум очаен.
Тешко дека ќе го заглавиш али ај да не ти кршиме филм :X3:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.965
Поени од реакции
23.844
Тешко дека ќе го заглавиш али ај да не ти кршиме филм :X3:
Не губи време жена ми по форуми расправајќи се со мужи за фудбал. Си ја знае позицијата како жена во куќа.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.190
Поени од реакции
19.599
Не губи време жена ми по форуми расправајќи се со мужи за фудбал. Си ја знае позицијата како жена во куќа.
Ти дури се расправаш на форумот таа можи друго место расправа :pipi:
Наравоучение

Kajgana Shop

На врв Bottom