- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 4.775
- Поени од реакции
- 5.534
Паметно изиграно од страна на барса бе ќе пропадне клубот нема да мора да плататВиди ги бе Барса уште им се должни 10 милиони на Бордо од 2018 за трансферот на Малком.![]()
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Паметно изиграно од страна на барса бе ќе пропадне клубот нема да мора да плататВиди ги бе Барса уште им се должни 10 милиони на Бордо од 2018 за трансферот на Малком.![]()
Не мораа толку да брзаат овие со банкрототВиди ги бе Барса уште им се должни 10 милиони на Бордо од 2018 за трансферот на Малком.![]()
Готово, Халанд ни избега пред очи на апарати сум, пратете брза помошЧолисмо на апарати. Сега може во стилот на Фабрицио Романо да си се лаже - deal hijacked despite verbally agreed
Новинарска патка, агентот сакал поќе пари, кај можи да избере ЛЕ кога ќе игра ЛШ.![]()
Муахахаха. Да умрите колку мртов клуб сте - Бордо да ве снајди. Со таков фудбал каков што игра Чоло не е ни чудно што немате напаѓач, а и еден Довбик ве одбива за Рома и ЛЕ.Готово, Халанд ни избега пред очи на апарати сум, пратете брза помош
Готово, Халанд ни избега пред очи на апарати сум, пратете брза помошЧолисмо на апарати. Сега може во стилот на Фабрицио Романо да си се лаже - deal hijacked despite verbally agreed
Новинарска патка, агентот сакал поќе пари, кај можи да избере ЛЕ кога ќе игра ЛШ.![]()
Значи не се изложвај на сонце деновиве за арното твоеМуахахаха. Да умрите колку мртов клуб сте - Бордо да ве снајди. Со таков фудбал каков што игра Чоло не е ни чудно што немате напаѓач, а и еден Довбик ве одбива за Рома и ЛЕ.
Не е од сонцето снајке. Жена ми се породи пред месец дена, уште чекам да поминат тие 6 недели да го заглавам у топло. Не сум спан а и работам. И тебе би ти го набутал колку сум очаен.Значи не се изложвај на сонце деновиве за арното твое
ПС И без напаѓач ве ишљакавме во ЛШ
Тешко дека ќе го заглавиш али ај да не ти кршиме филмНе е од сонцето снајке. Жена ми се породи пред месец дена, уште чекам да поминат тие 6 недели да го заглавам у топло. Не сум спан а и работам. И тебе би ти го набутал колку сум очаен.
Не губи време жена ми по форуми расправајќи се со мужи за фудбал. Си ја знае позицијата како жена во куќа.Тешко дека ќе го заглавиш али ај да не ти кршиме филм![]()
Ти дури се расправаш на форумот таа можи друго место расправаНе губи време жена ми по форуми расправајќи се со мужи за фудбал. Си ја знае позицијата како жена во куќа.
Ова може да се интерпретира на неколку начини...Тешко дека ќе го заглавиш али ај да не ти кршиме филм![]()
Абе Симонс ве одјеба за РБ Лајпциг, ќе загинете се глаучот Компани.