Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

СМС и Гакпо би било веќе нешто коректно во споредба со другите двајца.
Нема шанса да дадат толку пари. Најверојатно Гакпо.
Колку и да не ни се допаѓа Гакпо, сепак ќе кажам дека сум за да се земи доколку инсистира Тен Хаг. Секогаш велам дека треба да се поддржи менаџерот и да му се донесе што и да побара, за да после можеш релевантно да го оцениш и бараш одговорност за резултатите.

Очигледно се чека само на зелено светло од менаџментот за одобрен буџет и тоа е тоа за Гакпо.

Гакпо во Манчестер Јунајтед.

Source: Ставрогин, директно од гарсоњера.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.837
Поени од реакции
67.263

Гакпо во Манчестер Јунајтед.

Source: Ставрогин, директно од гарсоњера.
Ставро за цела иронија беше единствениот што не го сакаше Гакпо во Јунајтед.

Ке биде каша попара периодов што следи, во поглед на трансфери. Никој не знае со сигурност дали и колку пари ке има Јунајтед за да купува играчи. Очајно фали напаѓач, зашто на Марсијал не можеш да се потпреш заради повредите.

Член од
3 декември 2014
Мислења
398
Поени од реакции
310
Не знам што све виделе во Гакпо батево нема стартна брзина нема некој завиден дриблинг реално не знам како можи да напредне за да стане некое класа крило по мое ќе биде уште еден просечен играч од холандска лига како многу др овај период.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Мислам дека Гакпо ќе му легне добро на Клоп. Во Јунајтед потешко ќе се снајдеше според мене, бидејќи кај нас фали друг тип на напаѓач.

Овие 2 дена читам се повеќе шпекулации за Жоао Феликс, само и тој некако не ми се вклопува во профилот на шпиц што ни треба. Јунајтед ако не земе офанзивен фудбалер, влегува во ептен голем ризик, со оглед на конкуренцијата за место во ЛШ.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Овие 2 дена читам се повеќе шпекулации за Жоао Феликс, само и тој некако не ми се вклопува во профилот на шпиц што ни треба. Јунајтед ако не земе офанзивен фудбалер, влегува во ептен голем ризик, со оглед на конкуренцијата за место во ЛШ.
Ќути да не чуе Ливерпул и него да не ни го земат :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.837
Поени од реакции
67.263
Мислам дека Гакпо ќе му легне добро на Клоп. Во Јунајтед потешко ќе се снајдеше според мене, бидејќи кај нас фали друг тип на напаѓач.

Најдобрата позиција наводно му е лево крило, каде што Јунајтед има доста играчи, а може по потреба да игра напаѓач. Ако веќе се даваат 50-60 милиони, нека земат барем класичен напаѓач. ливерпул го зима за да ја закрпат таа страна, зашто диаз им е повреден, и нешто ми вика дека ке го нема подолго од очекуваното, штом зимаат нов играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom