- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.617
- Поени од реакции
- 4.484
Dzabe ucese vecerno skolo..Дно допрев.
Епа занемарете ги првите 2 реченици.
Dzabe ucese vecerno skolo..Дно допрев.
Епа занемарете ги првите 2 реченици.
Нека дојде, ако треба ќе го убедиме и Даворче дупче да му дај еднаш.
Мора малце хумор брав, да скренам пажња од ова тмурно и тотално неинтересно пред новогодишно сивило.Dzabe ucese vecerno skolo..
Prav si..Мора малце хумор брав, да скренам пажња од ова тмурно и тотално неинтересно пред новогодишно сивило.
СМС и Гакпо би било веќе нешто коректно во споредба со другите двајца.
Нема шанса да дадат толку пари. Најверојатно Гакпо.
Колку и да не ни се допаѓа Гакпо, сепак ќе кажам дека сум за да се земи доколку инсистира Тен Хаг. Секогаш велам дека треба да се поддржи менаџерот и да му се донесе што и да побара, за да после можеш релевантно да го оцениш и бараш одговорност за резултатите.
Очигледно се чека само на зелено светло од менаџментот за одобрен буџет и тоа е тоа за Гакпо.
Ставро за цела иронија беше единствениот што не го сакаше Гакпо во Јунајтед.
Гакпо во Манчестер Јунајтед.
Source: Ставрогин, директно од гарсоњера.
Ќути да не чуе Ливерпул и него да не ни го зематОвие 2 дена читам се повеќе шпекулации за Жоао Феликс, само и тој некако не ми се вклопува во профилот на шпиц што ни треба. Јунајтед ако не земе офанзивен фудбалер, влегува во ептен голем ризик, со оглед на конкуренцијата за место во ЛШ.
Најдобрата позиција наводно му е лево крило, каде што Јунајтед има доста играчи, а може по потреба да игра напаѓач. Ако веќе се даваат 50-60 милиони, нека земат барем класичен напаѓач. ливерпул го зима за да ја закрпат таа страна, зашто диаз им е повреден, и нешто ми вика дека ке го нема подолго од очекуваното, штом зимаат нов играч.Мислам дека Гакпо ќе му легне добро на Клоп. Во Јунајтед потешко ќе се снајдеше според мене, бидејќи кај нас фали друг тип на напаѓач.
Овие 2 дена читам се повеќе шпекулации за Жоао Феликс, само и тој некако не ми се вклопува во профилот на шпиц што ни треба. Јунајтед ако не земе офанзивен фудбалер, влегува во ептен голем ризик, со оглед на конкуренцијата за место во ЛШ.