- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.924
- Поени од реакции
- 40.919
Мислиш дека е паметно да се даваат пари за Роналдо кога како ДМ опциите ти се Матич, Фред и Мек Томинеј?Кога е глуп, нормално дека друг ќе интервенира. Нему добри му се Лингард и Џонс..
Околу финансиите, не е глупо од причина што Ед ќе ги врати x10 со Роналдо.Мислиш дека е паметно да се даваат пари за Роналдо кога како ДМ опциите ти се Матич, Фред и Мек Томинеј?
Да, роналдо е одличен играч и би го дигнал квалитетот во тимот каде и да отиде во Европа, но не мислиш дека баш на Јунајтед не им фали офанзивна опција? Најлошите 2 офанзивни опции се од средината и се Лингард и Дони. Од кој Лингард покажа во Вест Хем дека знае како треба да игра и дека има квалитет да игра во ПЛ редовно, а Дони греота од 10ка го прават да биде деструктивец
Само ме интересира каде би играл Роналдо? Како мислите вие (фановите на Јунајтед) дека Оле би поставил тим со Роналдо во него?
и нека ви е со среќа, со Роналдо во Јунајтед би била поинтересна лигата за гледање
Висок е физички силен и има добра пас игра Ходниг мидфилдер одма.Само ме интересира каде би играл Роналдо? Како мислите вие (фановите на Јунајтед) дека Оле би поставил тим со Роналдо во него?
и нека ви е со среќа, со Роналдо во Јунајтед би била поинтересна лигата за гледање
Ќе биде јако стварно Сити да го изјебе сеа а он веќе се спука со Јуве и си отиде од Торино без дозвола.
Done deal е најверојатно.Значи се враќа со Ман.Јунајтед.
Финансиите ги зборам од причина што тие пари можат да се потрошат за добар CDM и да имаш коска состав за следанта сезона.Околу финансиите, не е глупо од причина што Ед ќе ги врати x10 со Роналдо.
Факт е дека џабе ни е Роналдо кога немаме ДМ.
Би играл 9ка, оти Марсијал е за греота, Кавани не може да игра секој викенд, а Гринвуд е океј, ама има уште леб за јадење - не е да го гориш уште од сега.
Кој добар разбивач вреди 30 милиони евра?Финансиите ги зборам од причина што тие пари можат да се потрошат за добар CDM и да имаш коска состав за следанта сезона.
Факт е дека Роналдо ќе си ги врати сите пари од маркетинг, тука нема збор за тоа.
Но проблемот кај Јунајтед го гледам баш во дефанзивата.
Матич, Фред и МекТоминеј не се доволни ако играш 4-2-3-1 формациски. Дони е 10ка, CAM - по фифа термин, барем тоа играше најчесто во Ајакс, Погба е исто офанзивец, далеку од cdm да игра во 4-2-3-1, така да офанзивна опција, без да се земе добар деструктивец позади ми е барем мене нелогичен потег, на страна маркетинг.
Затоа и пишав од Фудбалски аспект. Да Роналдо би придонел многу за Јунајтед и фудбалски гледано, но не би ја затворил дупката што ја оставаат дефанзивците.
Едноставно тоа е ко да имаш пивски стомак а вежбаш само гради и раце за да изгледаш подобро. Или пак вежбаш само гради, раце а нозете ги оставаш да се грисини