Ти изгледа не ја сфате малце темата. Не мора да бидиш лигајчар ако не си за Милан, Сите шо ги напишав се фудбалски легенди. А дека Роналдињо и Зидане не се фудбалски легенди то фнуците да ги лажиш.Викторгг напиша:
A според мене најголема светска легенда е Илија Најдовски и Васил Рингов.
Се знае кој е ѕвезда број еден и тоа никогаш никој нема да може да го оспори, ни Зидан ни Роналдињо ни никој. А тоа е кралот... Edson Arantes dos Nacimento PELE.
Дејан Савичевич бе... А Бобан кај ти е?
Зидан и Роналдињо се вонсериски играчи, едни од најдобрите кои било кога играле. Но тие никогаш нема да бидат она што бил Пеле. Во џунглата само еден е Лав. И тигарот е јак, ама не е лав.Sindikat напиша:Ти изгледа не ја сфате малце темата. Не мора да бидиш лигајчар ако не си за Милан, Сите шо ги напишав се фудбалски легенди. А дека Роналдињо и Зидане не се фудбалски легенди то фнуците да ги лажиш.
Абе јас ја сватив темата. Јес да Пеле е најголема легенда, ама мора да има и други. Иначе темата ќе се викаше Пеле фудбалската легенда . Сеа стрикна дефиниција за легенда нема, така да нема шо да спориме, цел ден да се караме нема да се договориме.Викторгг напиша:Зидан и Роналдињо се вонсериски играчи, едни од најдобрите кои било кога играле. Но тие никогаш нема да бидат она што бил Пеле. Во џунглата само еден е Лав. И тигарот е јак, ама не е лав.
Иначе темата ТИ не си ја сфатил. Не можат играчите на Милан да бидат легенди. Такви легенди како што повеќето набројаа, не се светски легенди. Сите што ги каша... точно... биле фантастични играчи ама легенди само во одредени кругови. Ти реков, за мене Панчев и Најдовски се легенди, ама во Таџикистан никој не ги знае. Пеле го знаат.