Само Пујол би го сменал.Bale82 напиша:Шо велите за ова а?
..............................Буфон............... ..................
...........Пујол............Неста..........Тери.... ..............
...............Камаронези .......Џерард......................
............Лампард........Кака.......Роналдињо..............
..................Ето...................Шевченко.. ...............
уифалуши и валерон???:lud: Брат тоа ти се испукани пушки!!:je:CopyOfDeath напиша:----- јас----
гери невил рио фердинанд јап стамп уифалуши
кристиано роналдо валерон роналдињо
макај роналдо тони
Da bese ti bolje od Adriano ke igrase prva postava u Inter taka da,komentari od takov vid....Capo Kapistec напиша:Adriano e drvo nevideno ovaa godina igra mizerno, Cech moze a Messi iako go sakam deckoto e mlad mora uste da se pokaze!
не ме смеј жити сеCapo Kapistec напиша:A dali bi go stavile vo toj tim Rafael Van Der Vaart ako go znaete?
E idi ti stavi ja "masinata za golovi" Adriano. Drvo igrac mediumski napumpan. Da ne go znaeshe slucajno dodeka igrashe vo Parma ili odma cim dojde vo Inter stana zvezda i svetski igrac. Odi vidi statistika za nego i Pandev. Pandev vo se e podobar od Adriano taka da. Ja moze ne sum podobar ama povtorno se vide deka Inter zgresi sto go prodade Pandev.mRnO напиша:Da bese ti bolje od Adriano ke igrase prva postava u Inter taka da,komentari od takov vid....
.Smej se kolku sakas ama ako mi kazes eden igrac so igra dobro kako nego ML ke ti dadam brojce da mi titnes pa da ti se javam!manijak напиша:не ме смеј жити се