Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

Статус
Затворена за нови мислења.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
УБАВ фудбал, само не е убаво тој малиот да го учите да удира да ме држи, така нема да го научите да игра фудбал, а Кифла плачко жив, браниш не велам не, ама да те пројдам и да ме влечеш и да ми речеш голмански простор тоа нигде го нема, но сепак заслужено тепавме:vozbud:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Заслужена победа, 5-4 за тимот на Скорпио :)

Не беше лоша партијава, само немаше пиво после фудбалот :nesum:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72

Не испланирано дојдоа други екипи, тоа беше лошо, игравме под притисок - срање:tapp: а за пиво, јас се извинувам ама не го дегустирам

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
УБАВ фудбал, само не е убаво тој малиот да го учите да удира да ме држи, така нема да го научите да игра фудбал, а Кифла плачко жив, браниш не велам не, ама да те пројдам и да ме влечеш и да ми речеш голмански простор тоа нигде го нема, но сепак заслужено тепавме:vozbud:
ја плачко не ме заебавај,за првиот продор беше фаул ама барај бе чоек не од после коа утињаш а за вториот пут жими куров беше фаул тоа е мој простор и можам да те гризнам ако сакам.Е наредна пртија ќе коа ќе се напуни квота за асален фудбал ќе дојдам а не вака да се нервирам и да се кичмам ко ментален некој со без задњи ред и пљус со мањак играч ви игравме:nerv:
и честитки за победата

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
да ме гризнеш неможеш, пошо неможеш ни да ме фатиш, не играме на пари па да се убиваме, а за квотава на играчи срамота, јас не знам што е со луѓево од форум, све ретардирано отидени, на уста све играчишта а за кур не ги бива:pos2: ајт така се гледаме за 2 недели белким ќе има играчи

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Се кладам дека повеќе души ќе има вечер у парк испоседнати на трева, со вино у рака, отколку на фудбал другата недела... Срамота. Каде иде младинава? :kesa::vozbud:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
да ме гризнеш неможеш, пошо неможеш ни да ме фатиш, не играме на пари па да се убиваме
за првото дали си сигурен само кажи ми,а за второво у право си

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Дали е сигурен дека неможеш да го гризнеш? :vozbud:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
дали да се смеам или да плачам :vozbud:, знам дека си револтиран дури 3 гола ‘скоро’ ти дадов и една асистенција:vozbud::helou:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Ја викам не можете да се истепате. :smir:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.084
Се извинувам што не дојдов, требаше да фотографирам домашно за на курс и ми се поклопија термините за жал.
А сеа да се фрлам на мрчење.

Значи тесно резултатски, ама послем педерски.
Ова изгледа, ако ја не потегнам да изваам 100-200 од џеб, на никој не му текнува да извади пари за пиво. Без оглед на тоа дал е победник ил губитник на футбал.

Ја викам не можете да се истепате. :smir:
А бре целта на футбалот е да се дружат кајганџиите. Какви тепачки :lud:
Сезонава ретко доаѓам, ама памтам дека првиот пат кога дојдов на футбал колку на теренот, толку имаше и надвор од него на тревата. Чи’рлидерки аф корс.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Се извинувам што не дојдов, требаше да фотографирам домашно за на курс и ми се поклопија термините за жал.
А сеа да се фрлам на мрчење.

Значи тесно резултатски, ама послем педерски.
Ова изгледа, ако ја не потегнам да изваам 100-200 од џеб, на никој не му текнува да извади пари за пиво. Без оглед на тоа дал е победник ил губитник на футбал.

А бре целта на футбалот е да се дружат кајганџиите. Какви тепачки :lud:
Сезонава ретко доаѓам, ама памтам дека првиот пат кога дојдов на футбал колку на теренот, толку имаше и надвор од него на тревата. Чи’рлидерки аф корс.
Нешто слабо ги има во последно време :toe: Ацид не се соблака затоа

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
дали да се смеам или да плачам :vozbud:, знам дека си револтиран дури 3 гола ‘скоро’ ти дадов и една асистенција:vozbud::helou:
Скорпио моеш да плачеш(како и денес) ти мене не ми даде 3 гола,доколку си ТИ ми ги дал ја јавно кажувам дека никогаш нема на гол да застанам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom