- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 2.646
- Поени од реакции
- 931
Што прашуваш, доаѓам и јас :baeh:ДРУГИ?![]()
Се гледаме таму.
Што прашуваш, доаѓам и јас :baeh:ДРУГИ?![]()
Не испланирано дојдоа други екипи, тоа беше лошо, игравме под притисок - срањеЗаслужена победа, 5-4 за тимот на Скорпио
Не беше лоша партијава, само немаше пиво после фудбалот :nesum:
ја плачко не ме заебавај,за првиот продор беше фаул ама барај бе чоек не од после коа утињаш а за вториот пут жими куров беше фаул тоа е мој простор и можам да те гризнам ако сакам.Е наредна пртија ќе коа ќе се напуни квота за асален фудбал ќе дојдам а не вака да се нервирам и да се кичмам ко ментален некој со без задњи ред и пљус со мањак играч ви игравме:nerv:УБАВ фудбал, само не е убаво тој малиот да го учите да удира да ме држи, така нема да го научите да игра фудбал, а Кифла плачко жив, браниш не велам не, ама да те пројдам и да ме влечеш и да ми речеш голмански простор тоа нигде го нема, но сепак заслужено тепавме![]()
за првото дали си сигурен само кажи ми,а за второво у право сида ме гризнеш неможеш, пошо неможеш ни да ме фатиш, не играме на пари па да се убиваме
со се топка и тоа :baeh:Дали е сигурен дека неможеш да го гризнеш?![]()
Значи тесно резултатски, ама послем педерски.Заслужена победа, 5-4 за тимот на Скорпио
Не беше лоша партијава, само немаше пиво после фудбалот :nesum:
А бре целта на футбалот е да се дружат кајганџиите. Какви тепачки :lud:Ја викам не можете да се истепате. :smir:
Нешто слабо ги има во последно времеСе извинувам што не дојдов, требаше да фотографирам домашно за на курс и ми се поклопија термините за жал.
А сеа да се фрлам на мрчење.
Значи тесно резултатски, ама послем педерски.
Ова изгледа, ако ја не потегнам да изваам 100-200 од џеб, на никој не му текнува да извади пари за пиво. Без оглед на тоа дал е победник ил губитник на футбал.
А бре целта на футбалот е да се дружат кајганџиите. Какви тепачки :lud:
Сезонава ретко доаѓам, ама памтам дека првиот пат кога дојдов на футбал колку на теренот, толку имаше и надвор од него на тревата. Чи’рлидерки аф корс.
Скорпио моеш да плачеш(како и денес) ти мене не ми даде 3 гола,доколку си ТИ ми ги дал ја јавно кажувам дека никогаш нема на гол да застанамдали да се смеам или да плачам, знам дека си револтиран дури 3 гола ‘скоро’ ти дадов и една асистенција
:helou: