Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Вори
2. Supervisor
3. Cthulhu^
4.Инзаги
5._Ghost_
6.RussianKid
7.El_Matocho

Не сконтав, за кога е терминов?

Ќе пишам до утре вечер дали ќе играм тогаш,за сигурно:D
И добра идеа Сајбер,праете ги никовите така со боја,јако изгледа:pos:

Гледам не сме собрани уште али ај да ве информирам за форца пошто прашав на телефон.
Термини има вторник/среда/петок од 17:30 и сабота/недела од 17:30 или 18:20

Значи ова е за форца чоекот рече дека најверојатно оваа недела ќе се става балонот не е сигурно за точно кој ден али термините слободни се тие збориме за стален термин еднаш неделно. Ако случајно врне се откажува терминот и не се игра ако е ок времето се игра без балон (али ова за оваа недела дур да стават балон). Цена 1800ден термин ако сме 12 луѓе значи 6 на 6 искача по 150 ден од човек.
Ако сте согласни да резервираме во форца еден од овие термини потврдете тука за да се јавам кај човекот.

Гледам не сме собрани уште али ај да ве информирам за форца пошто прашав на телефон.
Термини има вторник/среда/петок од 17:30 и сабота/недела од 17:30 или 18:20

Значи ова е за форца чоекот рече дека најверојатно оваа недела ќе се става балонот не е сигурно за точно кој ден али термините слободни се тие збориме за стален термин еднаш неделно. Ако случајно врне се откажува терминот и не се игра ако е ок времето се игра без балон (али ова за оваа недела дур да стават балон). Цена 1800ден термин ако сме 12 луѓе значи 6 на 6 искача по 150 ден од човек.
Ако сте согласни да резервираме во форца еден од овие термини потврдете тука за да се јавам кај човекот.
Мене ми одговарат термините освен среда

Некако викенд сметам дека е најубаво за стален термин, сите ќе бидат одморни од школо, факс или работа ама ако сите се договорите за преку недела за мене нема проблем посебно ако им одговара на тие од внатрешноста :).

Значи како се договорите мнозинството јас ќе прифатам :).

Околу погорниве термини - вторник, петок, сабота и недела секако можам.

Вторник/Среда/Петок е океј. За преку викенд нема да можам,бидејќи се враќам дома за викенди.

Сеедно. Ми одговараат сите термини. Само мислам петок не, повеќето искачаат.. Така вторник од 17 30 мислам дека е оптимално.

Јас баш петок сакав да предложам дека имаме време да се вратиме, тушираме и одмориме а покасно се излегува (ниту притисок од утрешниот ден) ама ако сакате вторник, ок е за мене :).

Вторникот е идеален за мене. За општо зборувам, а за оваа седмица било кој ќе одлучите (освен недела) ми одговара.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom