Urban_Mover
Madridista
- Член од
- 31 октомври 2005
- Мислења
- 2.160
- Поени од реакции
- 125
Епа ајде 16:30 Сабота, во ЈБТ...таман дур се собереме...најкасно 17:00 да почнеме...нормално ако на сите им одговара...
Ваљда за истото збориме, оградено е со висока ограда, десно од црквичето е и има мрежи гратис на головите. Одлично игралиште, али повеќе е за 6 на 6, отколку 5 на 5, за оние слаби со кондиција. :0Вака сега: Во Ново Лисиче терени ги има 4 и сите со рефлектори. Ама најдобар е Кенеф стадионот (маалско име). Таму се одржуваше СЗНЛ турнирот и плус има по 2 клупи за замените. Да, нај зафатен е, но ако дојдете порано ваш ќе биде 100%. Голема предност е евентуално ако не го најдете слободно стадиончево, во близина размак 100-200 метра има уште 3.
Да не ви се мешам, пошто не играм, одлучете си вие, јас само дадов предлог.
Да дојдеш ти со уште 5 форумџики во минич и деколте не 20, 30 играчи ќе се пријават ама тоа е, може у иднина и такви трикови треба да применимеАма физички неактивен народ имало по форумивеМац се нуди и со кола да ве однесе, Кајзер купил и топка и пак, не не и не
![]()
Официјално е јас му пишав на Acid да го смени терминотЗначи официјално сабота ЈБТ во 16:30?
Ако фалат луѓе можам јас да дојдам. Додуша не можам да играм, али ќе стојам на гол.
Да не правиме од готово вересија, ако се падне жежок ден со сонце пофино да е 16:30 (плус веќе ни е фиксирано) а ако е облачно сеедно ни е. И онака следен пат најверојатно играме на рефлектори а кога ќе залади преоѓаме во балонЈас пак да потврдам дека ќе играм во Сабота, ако ви треба човек кажете. BTW, мислам дека е касно 1630, јас мислам дека 1530 е најдобро, сепак е Октомври.