Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Терминот нема да го откажеме т.е ако сакате вие откажете го јас ќе го земам.
за 6 души ќе можам да најдам секоја недела 100%

Ама утакмицава денес беше тиња, една од најлошите што некогаш сме ги играле заедно со таа у форца кога тогашните плави немаа пола екипа.
Утакмицата не беше лоша ама толку малку голови не памтам да имало а мене со пола луѓе од страна веќе не ми е ќеиф да играм.

Со кајганџии би играл во секое време ама се знаеме кои сме и колку можеме. Вака со нови и неуиграни е најчесто утка.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Мене ме немаше зашто имав утакмица...кога и да имам во недела,не можам да дојдам(не сум робот:D).
Другите не знам што е работата стварно..

Член од
19 февруари 2012
Мислења
4
Поени од реакции
2

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Ќе се собираме ???
1. ЅОНЕ

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
1. SOHE
2. Juventus_M
3. Топче

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.510
Поени од реакции
2.191
Топче, сега за сега најпаметно ќе биде да си направиме една екипа од Кајгана, па да бараме противници, ко што викаше ти. Па ако евентуално се собереме 12 луѓе од Кајгана, тогаш ќе му ја мислиме за понатака. Секако, ова мое мислење важи само за во балон/сала.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Топче, сега за сега најпаметно ќе биде да си направиме една екипа од Кајгана, па да бараме противници, ко што викаше ти. Па ако евентуално се собереме 12 луѓе од Кајгана, тогаш ќе му ја мислиме за понатака. Секако, ова мое мислење важи само за во балон/сала.
Па се знаеше ова до негде ќе почнат да фалат да играчи... Кајзер престана да моли по пп и еве го резулатот и малу нефер е стварно.Сите чекаат на готово,да не сакаат да влезат на темава да прочитаат и да се пишат.Затоа и мерак за фудбал и све пропадна.Сега ќе почнеме да играме ради терминот да не го изгубиме :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
1. SOHE
2. Juventus_M
3. Топче
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Освен ако не играме еден ипол на еден ипол ... има .
Шо се секираш, ќе играме викторија Јувентус ќе брани ја и ти 1 на 1 јако ќе биде :D

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Tolku propadna fudbalov za vo nedela ete nikoj ne se prijavuva (n) A so ova ke otide i terminot!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom