Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
G

_Ghost_

Гостин
И? Ајде кај сте да пишите што сте направиле, за големи пари чекам икс.:D

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
6-4 за зелените, немавме голман али добро се држевме одлична утакмица браво
--- надополнето: 25 декември 2011 во 22:28 ---
мислев ке биде тапа

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Фина утакмица малку во пријателска атмосфера, црвените во комбиниран состав, ние без двајца стандардни напаѓачи.

Зелените почнавме доста лежерно и успеавме и со таква игра без премногу жар и динамика да поведеме (мислам) со 5:1 и тука веќе се опуштивме и примивме во рок од 5 мин 3 гола (два од корнер) за 5:4 :D. Потоа пак се стегнавме дадовме уште еден гол за 6:4 и набргу потоа заврши утакмицата.

Освен при опуштањето од 5 мин кога ги примивме головите сите изигравме доста солидно и без нервози (y) .

На доаѓање Топче му вика на Кифла колку ќе ни пуштиш, Кифла вика две парчиња а јас му викам на Кифла почекај до четири разлика па пуштај и стварно така бидна :pos:.

Честитки до цела екипа сите изигравме солидно а исто и за црвените дадоа отпор колку што можеа (и повеќе од тоа). Во секој случај фина утакмица и верувам никој не се покаја што дојде.

Без разлика што резултатот беше во втор план имаше убава атмосфера и сите на раат се изнаигравме (y).

ВАЖНО:

Од сега сите списоци МОРА да се готови и објавени до петок вечер инаку нема играње со таа екипа. Повторно чекање и молење во минут до 12 нема и не смее да се повтори.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки ја си продужив и на лизгалиште, тек сеа неможам да одам веке. :)
За утакмицата, солидна беше. Интересно беше да се соработува со Дел Пиеро :) Каизер и Левак стандард добри беа позади, Левак со некои излети напред, дури и голче си даде... и Cthulhu беше супер. Хц е он гајле нема :D. Кифла ако не попушташе ке беше уште подобар, али и вака беше солиден :D Супер утакмица, дај боже да се множат ваквите. И црвените си беа супер, за прв пат така заедно. Да не испадне дека само моите ги фалам, на Топче другарите беа супер. По ситниот беше добар играч.

Мац земи си пример какви играчи треба да носиш :D

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Дечки ја си продужив и на лизгалиште, тек сеа неможам да одам веке. :)
За утакмицата, солидна беше. Интересно беше да се соработува со Дел Пиеро :) Каизер и Левак стандард добри беа позади, Левак со некои излети напред, дури и голче си даде... и Cthulhu беше супер. Хц е он гајле нема :D. Кифла ако не попушташе ке беше уште подобар, али и вака беше солиден :D Супер утакмица, дај боже да се множат ваквите. И црвените си беа супер, за прв пат така заедно. Да не испадне дека само моите ги фалам, на Топче другарите беа супер. По ситниот беше добар играч.

Мац земи си пример какви играчи треба да носиш :D
се слагам, супер утакмица !!!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Уштњ пијан јухууууууууу
Ма најбргу од сите реагирав. А ти ако вака продужиш... веке нема за секој гол со пиво да те наградувам. (не дека до сеа се опи од мене, али ке немаш толку мотив) :D

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Aјде. До утре вечер потрудете се списоците да бидат готови.
8ми се игра. Кајзер потврди го само вашиот список...

1. Шурикен
2.
Продужете го списоков, екипа на плави е ова. Се надевам ке се собереме.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359

1. Шурикен
2.Juventus_M

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443

1. Шурикен
2.
Играме ние, денес зборев со дечките, ве чекаме :D.

До утре вечер мора да е списокот да не биде ко минатиот пат да чекаме до последен момент :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom