Ни откажа еден играч и нормално нема да играме 5 душихахахха зелените се плашат дека ќе изгубат па мора да бараат засилувања... и тоа све заткулисни игри по ПП
Размисли... Ми одговара да изгубат зелените и вие да имате 6 бода, а моите плави 0 ? Не, епа така да доаѓам да им помогнам за да победат, едноставно е (ке се потрудиме и се надевам ке успееме)хахахха зелените се плашат дека ќе изгубат па мора да бараат засилувања... и тоа све заткулисни игри по ПП
Плавите у секој случај ќе имаат 0 после ова колоРазмисли... Ми одговара да изгубат зелените и вие да имате 6 бода, а моите плави 0 ? Не, епа така да доаѓам да им помогнам за да победат, едноставно е (ке се потрудиме и се надевам ке успееме)![]()
Abe ne svakjaat ednostavnoРазмисли... Ми одговара да изгубат зелените и вие да имате 6 бода, а моите плави 0 ? Не, епа така да доаѓам да им помогнам за да победат, едноставно е (ке се потрудиме и се надевам ке успееме)![]()
Да ама вака и зелените можеби ке имаат--- надополнето: Dec 1, 2011 11:28 PM ---
Плавите у секој случај ќе имаат 0 после ова коло![]()
сумљиво ова затоа се инфлтрирате у двете екипи а... А што праиме што Кифла е голман кај зелените?Abe ne svakjaat ednostavno) Sega treba da pobedat zelenite i posle NIE(PLAVITE) kje gi tepame i site kje imaat po 3 boda se e toa isplanirano
![]()
Иаме и ниесумљиво ова затоа се инфлтрирате у двете екипи а... А што праиме што Кифла е голман кај зелените?
Мислите дека ние неаме план?![]()
Може ако сме сите пијани а и тоа не е сигурноAbe ne svakjaat ednostavno) Sega treba da pobedat zelenite i posle NIE(PLAVITE) kje gi tepame i site kje imaat po 3 boda se e toa isplanirano
![]()
100% nemateсумљиво ова затоа се инфлтрирате у двете екипи а... А што праиме што Кифла е голман кај зелените?
Ти си најсумњив, имаш во потписот и плави и зелени, а и црвени букви. :/сумљиво ова затоа се инфлтрирате у двете екипи а... А што праиме што Кифла е голман кај зелените?
Се согласуем со ова второво... Прво прашајте си можда некој ке се јави. Еве овој пат помина ама немаше ни фаци некој за да играат... Ама нека има таков ред, може некој да се незадоволни од тоаТи си најсумњив, имаш во потписот и плави и зелени, а и црвени букви. :/
Бтв предлагам ако некогаш фалат играчи за било кој тим/резерви, прво да се пише на темава за ако има некоја желна душа - а после ако не да се инфилтрираат од други тимови. : )
Ко што глеам не ни има, али ипак...
Dokolku ispadne kako sto treba i pobedite slednava NIE 102,5% ja tepame drugata i naredena rabota ! Pa makar pijani ili trezni ste bileИаме и ние. Колку ли двојни агенти се во игра
?
Може ако сме сите пијани а и тоа не е сигурно.
Само ти вака пиши те читаат зелениве има да те напунат голови, не ги нервирајDokolku ispadne kako sto treba i pobedite slednava NIE 102,5% ja tepame drugata i naredena rabota ! Pa makar pijani ili trezni ste bile![]()
Кажи му : Сакаш ти голманите да не плаќаат а ?Само ти вака пиши те читаат зелениве има да те напунат голови, не ги нервирај. Сеа Џеко коа ќе прочита знам шо ќе ми каже а и Ханибал ќе ти се спрема
.
Јако не мотивираш ќе те земеме за ментален тренер.