Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Беше фаул!!Ја имам доказ и ќе те тужам,така и така секој ден за на факс одам со 12 а таа допира пред Судска Палата на РМ!!! :pos:
Иначе црвени жал ми што морам да ви соопшатам дека ја губите оваа...
Пс.Не го нервирајте Топче,кој го нервира со мене ќе си има работа!! :D
Нема да изгубиме :).

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Нема да изгубиме :).
Вака ќе биде:
Ќе го земеме Scorpio_20 мислам дека вака се пишуваше xD(ќе му даеме пиво), и ќе го ставиме до Шурикен.Намерно ќе го оставиме да чека 7 минути замена а во меѓувреме ќе примиме 3 гола.Ако Скорпио имал јазик како што викаше Ејсид е ондак дечки ќе го видите Боа на мал терен!! :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки шала на страна. Јас мислам дека треба нови списоци и прво да се напишат стандардните, верувам вие подобро од мене знаете кој се тие, па подоцна ако има место за нас. Јас пишав уште пред 2-3 дена овде прв пат и ми кажаа дека имало место Acid ке фалело играч. Но, сепак видете кој се стандардните, па подоцна доколку има место за нас, да се оформи 7мица или 8мица (екипа).

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Дечки шала на страна. Јас мислам дека треба нови списоци и прво да се напишат стандардните, верувам вие подобро од мене знаете кој се тие, па подоцна ако има место за нас. Јас пишав уште пред 2-3 дена овде прв пат и ми кажаа дека имало место Acid ке фалело играч. Но, сепак видете кој се стандардните, па подоцна доколку има место за нас, да се оформи 7мица или 8мица (екипа).
Мислам дека сме сите тука поправитеме ако некој фали зошто сите се тука од тие што играат стандард...(секако освен оние кој што рекоа имаат работа)

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Бај д веј, кажете ми дали сте за пиво после утакмица, зашто има едно кафанче тука, ако идеме на пиво после ќе биде отворено за нас, ако не ќе си затворат луѓето. Ако сме некоја пристојна бројка од 8 9 10 + луѓе, да им кажам да биде отворено.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас сум секогаш за дружба и пред и после :).

G

_Ghost_

Гостин
Пиво овој пат не, ко што сум тргнал со здравјево од сабалје, под мал знак прашалник е ставено и моето играње в четврток.
Сеа одам во аптека по фервекси.:)

В

Вори

Гостин
Може некој да ми даде список на играчи што се запишани досега.Да имам предвид колку сме и што сме,па може ќе ми текне нешто.

Иначе не ни треба мешање како што рече некој претходно.Какви сме,такви сме.Мислам дека не сме слаби како што викате,се виде тоа последните две утакмици каде што црвените не тепаа тесно.

Ако сме 16 души со по две замени,тогаш се трпи нормално.Ако сме повеќе тогаш настанува проблем.За 1 саат отприлика,секој ќе игра по 10 минути што се вика,а тоа е релативно малку.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571

1. lazzy^
2. Supervisor
3. Топче
4. Кајзер
5. Кифла
6. Skech
7.NomoregameS!
8.Cthulhu

:D:D:D

1. Вори
2. Шурикен
3. Urban Move
4. Инзаги
5. RussianKid
6. Хак
7. __Ghost
8.Cyber
Од кај нас треба и Дјуд и левакот да се изјаснат, за кај вас ваљда сте пуни.​

В

Вори

Гостин
Ние сме таман,и вие сте таман,но да видиме дали Дјујд и Левакот ќе играат.Кај нас неизвесен е Никола,али ќе се закрпиме некако,што да се прави.

И мислам дека повеќе нема никој да се пријави,ги гледаат списоците полни,тоа е тоа.
За во иднина,убаво некој рече.Може да се земе уште еден термин,и едните да играат таму,едните да играат во Форца.Крај краева,некогаш ќе се измешаме.Некои играчи ќе одат кај другите и обратно.
Битно е да се дружиме и спортуваме,за другото ќе се најде решение :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Ние сме таман,и вие сте таман,но да видиме дали Дјујд и Левакот ќе играат.Кај нас неизвесен е Никола,али ќе се закрпиме некако,што да се прави.

И мислам дека повеќе нема никој да се пријави,ги гледаат списоците полни,тоа е тоа.
За во иднина,убаво некој рече.Може да се земе уште еден термин,и едните да играат таму,едните да играат во Форца.Крај краева,некогаш ќе се измешаме.Некои играчи ќе одат кај другите и обратно.
Битно е да се дружиме и спортуваме,за другото ќе се најде решение :)
Ви го забораив Блу Арми бе... рече може ке дојдел ќе даел гол ко Балотели и ќе си отидел :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Зар никој нема моб или ФБ од Дјуд и Левакот да ги праша дали ќе играат? Во краен злучај знаат дека играме четврток :).

В

Вори

Гостин
Ви го забораив Блу Арми бе... рече може ке дојдел ќе даел гол ко Балотели и ќе си отидел :D
Не е пишан на список,а и не е сигурен.Минатиот пат требаше да дојде,а не дојде.Да бевме помалку луѓе,ќе фалеше играч.
Таман сме вака.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
2.226
Јас контактирам со левакот, рече ќе дојде, па сеа... Имам бројче од The Dude ако ви треба.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не е нож под грло сигурно ќе ја видат темава до четврток..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom