Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Тоа сакам да кажам, најфер е кој пише на темава прв, тие да играат во случај да сме многу.

Зашто ќе закажеме термин, ќе дојдеме 18 души и ќе се менуваме (ја неам проблем), ќе се нафураат пола и нема да сакаат да дојдат пак и ќе пропадне терминот. :)
Многу е глупо,кој пише прв да игра. Дај сега да не спијам и да го земам лап топот на факс за да пишам ја играм.:D Кажав ја играм и на марс да се договориме,единствено би одложил ако се случи некоја несреќа или било што.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Многу е глупо,кој пише прв да игра. Дај сега да не спијам и да го земам лап топот на факс за да пишам ја играм.:D Кажав ја играм и на марс да се договориме,единствено би одложил ако се случи некоја несреќа или било што.
Океј де, дај предлог ти тогаш. Како да праиме? :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки лека ноќ на сите, се читаме утре а четврток играме :D.

Нема да има толку навала како што мислите, околу 12 до 14 максимум ќе бидеме :).

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Прв јесс ќе играм:pos:
Да се договориме накако сите да играат не вака некој споро пишува xD...
Абе и јас сум за тоа, ама друг метод не ми текнува. Не знам што да ви кажам, еве предложете како да праиме... : )

В

Вори

Гостин
За глупости се карате, како што гледам на темава само Супервизор се нафаќа да брка работа, а сите други кажуваат само "ми одговара/не ми одговара".

Јас кажав како е правилото, кој е "најкомплициран" тој треба прв да брка работа, па затоа кај се нафаќа дечкото, олабавете го малку. И мој предлог е откако ќе има инфо за следниов термин (откако ќе каже Супервизор), кои први 12-14 пишат "идам", тие да играат. Бидејќи 18 души со 3 екипи тешко. Бар така сме правеле ние на Кајгана досега. :)
Еве последен пост со ваква содржина.Добро друже,не сме сите од Скопје и што да правиме сега?Еве не е проблем.Ако сакате јас како ''најкомплициран''ќе појдам утре до Форца(иако не знам кај се наоѓа,ќе се распрашам),ќе резервирам термин и ќе ви кажам све што-како овде на темава.
Ако било до тоа.И јас две недели по ред организирав фудбал преку недела,па ниеднаш не се испонашав и не дигнав тензија.Ниту некого навредив индиректно,да е далеку...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Голманите имаат загарантирани места?:icon_lol:
За тебе има секогаш така да не се секирај а за другиот голман незнам,ако го сменат црвените не би било фер Кифла искрено исто е машина :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе и јас сум за тоа, ама друг метод не ми текнува. Не знам што да ви кажам, еве предложете како да праиме... : )
Јас мислам дека првиот и евентуално вториот термин може да сме над 14 луѓе после ќе се одделиме оние стандардни што ќе бидеме. Ако и тогаш има повеќе што да не и повеќе замени да правиме и да играат сите ипак сеа не можеш да селектираш кој ќе игра а кој не...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки смирете тензии и спремајте се за ЧЕТВРТОК :sneaky:.

Што толку сте се загрижиле за место во тим кога главно се знаеме кои играме а неаме 10 нови играчи :).

Пак на крај околу 12 ќе бидеме :).

Ајде сите чил аут ќе покажеме на терен шо знаеме ;).

A

Alexander Nevsky

Гостин
Па мислам дека сме определени од минатиот пат. Само нас ни фали играч.
Мислам последниве 3 утакмици игравме во исти состав,и сите се горе доле сигурни дека ќе играат пат. Тие што се понови ќe приклучиме и ќе се мењаваме.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
И да сме 30 луѓе после нас нема термин така да ќе молиме да не остават до 2 сабајле :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Па мислам дека сме определени од минатиот пат. Само нас ни фали играч.
Мислам последниве 3 утакмици игравме во исти состав,и сите се горе доле сигурни дека ќе играат пат. Тие што се понови ќe приклучиме и ќе се мењаваме.
Блу Арми ќе биде замена за Маточо.А ако не дојде и тој,мислам дека и за него има замена,исто така форумџија.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Блу Арми:cenzura: Оф ЛеЛе. Пиши победа на црвените:(
Победата на црвените и вака и така е впишана од дамна :D
--- надополнето: Oct 16, 2011 11:31 PM ---
Иначе на Кифла кажете му дека терминот е у 23:00 :D