- Член од
- 13 август 2008
- Мислења
- 1.145
- Поени од реакции
- 893
За разлика од бојата на коса која ја имам,која ми е природна и нема да ја сменам, фризурите често сум ги менувала и ќе продолжам. Од долга коса до кратка, со и без шишки, трајна, надградба,прамени шатирани итн ...
Сакам промени и многу ми е важно косата без разлика на нејзината должина да биде здрава без искинати врвови.Косата е облека која секој ден ја носиме и која заслужува големо внимание. Фризурата треба да биде одбрана според обликот на лицето. Сакам практични фризури без големо одземање на време за нивно средување и многу пати се имам излажано мислејќи дека некоја е проста т.е практична, а во пракса не испаднало така.
Последно време преферирам кратка фризура па еве неколку:
И мојата сегашна фризура :
Сакам промени и многу ми е важно косата без разлика на нејзината должина да биде здрава без искинати врвови.Косата е облека која секој ден ја носиме и која заслужува големо внимание. Фризурата треба да биде одбрана според обликот на лицето. Сакам практични фризури без големо одземање на време за нивно средување и многу пати се имам излажано мислејќи дека некоја е проста т.е практична, а во пракса не испаднало така.
Последно време преферирам кратка фризура па еве неколку:
И мојата сегашна фризура :