Фризури

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
За разлика од бојата на коса која ја имам,која ми е природна и нема да ја сменам, фризурите често сум ги менувала и ќе продолжам. Од долга коса до кратка, со и без шишки, трајна, надградба,прамени шатирани итн ...
Сакам промени и многу ми е важно косата без разлика на нејзината должина да биде здрава без искинати врвови.Косата е облека која секој ден ја носиме и која заслужува големо внимание. Фризурата треба да биде одбрана според обликот на лицето. Сакам практични фризури без големо одземање на време за нивно средување и многу пати се имам излажано мислејќи дека некоја е проста т.е практична, а во пракса не испаднало така.
Последно време преферирам кратка фризура па еве неколку:

И мојата сегашна фризура :

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Препорачајте некоја добра машка фризура...да не биде многу кратка, ниту многу долга..средна некаде..:)

Член од
16 јуни 2010
Мислења
108
Поени од реакции
21
Многу сакам машки со ни многу кратка ни многу долга коса, онака т'мн :)
Еве неколку :D
shor+man+1.jpg

gaspard-ulliel-hairstyle.jpg

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42

Prototype

1337
Член од
9 јануари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Јас секој ден ја менувам :)

Сега ми е ваква

Long+Shaggy+Hairstyle+for+Men.jpg ама сина :smir:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Предлог фризура за ДИРЕКТОРОТ на комуналец

и за директорот на ЗООЛОШКАТА

Член од
23 март 2010
Мислења
199
Поени од реакции
62
Јас имам бујна, виткана и долга коса. Сега сакам да сменам фризура малку ама немам идеја како да ја потшишам. Некоја идеја како да ја скратам ? хехе

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Се шишав. Добив некоја форма, не е баш најпосакуваната ама ај. На сите им се допаѓа освен на мене.

Вака нешто. Степенасто потшишана, но со истата должина. Иако сакав доста поинакво, во афро стил, бидејќи ми стои таква фризура, се разочарав кога фризерката ми кажа дека нема да ми испадне како што сакам. :(
Сега се тешам дека побрзо ќе ми порасне со таблетите од рибино масло.

Член од
10 август 2010
Мислења
183
Поени од реакции
7
Имам долга коса и сакам да ја скратам малку повеќе :) Секогаш кога ќе направам некоја промена во обликот на косата (кога и да се шишам освен она скратување на врвовите и шишките) ми се допаѓа само една до две недели и потоа си жалам за старата форма :(. Здосадено ми е веќе вака со долга коса, сакам некоја промена. Другарките ми велат да не ја кратам многу и дека ми е убава вака, ама па здосадена ми е :(...................................... Не не јас решив вечер се шишам, додека не сум се премислила :pipi:

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Се шишав. Добив некоја форма, не е баш најпосакуваната ама ај. На сите им се допаѓа освен на мене.

Вака нешто. Степенасто потшишана, но со истата должина. Иако сакав доста поинакво, во афро стил, бидејќи ми стои таква фризура, се разочарав кога фризерката ми кажа дека нема да ми испадне како што сакам. :(
Сега се тешам дека побрзо ќе ми порасне со таблетите од рибино масло.
Демек побрзо расте од ова?

Kajgana Shop

На врв Bottom