Немаш поим колку ќе ми се исполни срцето ако и оваа година некако успеат Монтпеље пак да бидат шампиони.годинава PSG ке биде шампион во француската лига а?
бедно е што сеа ке се појават многу големи фанови на PSG кои нели од секад навивале за нив, само они од летово тоа го сфатиле всушност
Секогаш бил голем клуб ПСЖ. Али во Франција сум симпатизер на Монтпеље така да најмногу би сакал они да зематСимпатичен и јак тим беа на времето ПСЖ, така да не заебавајте, има луѓе што го симпатизираат тимот, ако веќе не се навивачи.
Јас во Френс сум за Nantes, за жал, најјакиот клуб (убедливо) во Франција е во втора лига, така да, ме заболе што се случува таму засега.
Бил некогаш,ама и тогаш не бил најјак,Ст.Етјен има најмногу титули.Симпатичен и јак тим беа на времето ПСЖ, така да не заебавајте, има луѓе што го симпатизираат тимот, ако веќе не се навивачи.
Јас во Френс сум за Nantes, за жал, најјакиот клуб (убедливо) во Франција е во втора лига, така да, ме заболе што се случува таму засега.
Исто како што искочија за Манчестер Сити, а до пред шеикот не ни знаеле дека постои тој клуб.Не ми се верува дека ќе излезат некои навивачи на ПСЖ од под земја сега.
Од Француска лига мене омилена екипа ми е Сошо.
Уште од сега да си кажам да не испадне догодина да ги купат Марсовци со билијарди долари буџет па да ме правите пластичен Монтбелијардовец (Пошто нели името на клубот е Сошо Монтбелиард-Sochaux Montbeliard)
Леле исто еј хахаСега ми е страв да кажам дека одсекогаш најсимпатични ми биле ПСЖ у Франција
А Монако до кај се?