Фото натпревар #376 - Сенки

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.684
Поени од реакции
21.160
...тоа се сенките на птиците кои летаат над водата, а сенките не ги гледаме оти се далеку :cool:

...а бе Рајан, оти даваш залез на сонце кога темата е ,,Сенка", можда си се опет заљубио или испио си хладно пиво, :D ајде дај некоја сенка иначе ќе ме истепа коцка, види ја како на училиште ме прозва, станав од клупа наеднаш, ,,не сум јас, Рајан позади мене што седи е крив, тука залез постира наместо ,,сенка" :boksix:
изгрејсонце е сликано во 6.42 сабајле, а сликата има повеќе сенки од сите слики тука заедно објавени сакаш во хоризонт планини, бранови птици итн.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.167
Поени од реакции
13.777
Дечки, ако темата е сенки треба првото нешто што ќе ви падне во очи да е сенката а не сонцето сијалицата зградата, па да ја бараме каде ли е сенката :)

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.595
Поени од реакции
31.341
дури можам да забележам дека фотката на коцка не е „сенка“, туку проѕирноста на стаклото кое дава ефект директно на лицето што е позади стаклото, но тоа не е сенката од лицето на друга подлога, туку самото лице преку заматено стакло
,,, od strinata tetka,,,na snaata komshivkata shvalerot zhena mu,,,,koleshkata njezina,,,etc etc etc
:facepalm: :D :kezec:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.890
Поени од реакции
12.412
@831 koga kje glasame za kocka?
Ај нека отвори некој друг тема за гласање би замолил лијепо. Денеска ништо не можам. Ај ти отвори, а? Че ти должам пијачка.
Или еве @коцка . Ќе отвориш коцкице?

Член од
17 септември 2022
Мислења
996
Поени од реакции
2.397
Ај нека отвори некој друг тема за гласање би замолил лијепо. Денеска ништо не можам. Ај ти отвори, а? Че ти должам пијачка.
Или еве @коцка . Ќе отвориш коцкице?
Ajde kje... moze Dab ili Smooth, nekoe takvo pedersko.

Kajgana Shop

На врв Bottom