Фото натпревар # 287 - тема: дел од…

Статус
Затворена за нови мислења.

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Агдооо придржи ја да не падне од столче на нештото...
У воз сум…сам во цел вагон…и да паднам на моево нешто нема да се деси ништо, тапа. Не ми мењај тема сеа, ти си го стави мачето, киф нека го стави нештото, другиве?!

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.167
Поени од реакции
9.858
У воз сум…сам во цел вагон…и да паднам на моево нешто нема да се деси ништо, тапа. Не ми мењај тема сеа, ти си го стави мачето, киф нека го стави нештото, другиве?!
Ја се обратив на мачето а не на тебе...и не ми мењај сеа тема ;)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.948
Поени од реакции
25.466
Да бе КЕЕФ нема победено одамна...
После како беше шемата за победи Корвус, коцка, Агда, коцка, Агда, КЕЕФ, Корвус па Владе наредната година ;)
Не знам зошто сум вмешана толку, далеку сум јас од волку чести победи. :)

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.917
Да бе КЕЕФ нема победено одамна...
После како беше шемата за победи Корвус, коцка, Агда, коцка, Агда, КЕЕФ, Корвус па Владе наредната година ;)
Vlade po greska pobedi ovoj pat.
Nemase koj pa mene mi se tupnaja kako vtoroplasiran od dve sliki, posto pobednikot se otkaza oti dva pati po red, nekoe nepisano pravilo bilo toa :D.
Znaci sledna pobeda nekade 2122 plus minus.
A baska i ne im se po vkus moite umetnicki izrazuvanja.
Автоматски споено мислење:

Според пријавеноста може слободно да се заклучи дека тука функционира само темата животни па сите да изнаставаат сликички од своите мачиња и кучиња :(
Шо е воа бе? Ни слободна тема не би е по ќеиф?

Vrie livadarki tuka :cautious:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.167
Поени од реакции
9.858
Vlade po greska pobedi ovoj pat.
Nemase koj pa mene mi se tupnaja kako vtoroplasiran od dve sliki, posto pobednikot se otkaza oti dva pati po red, nekoe nepisano pravilo bilo toa :D.
Znaci sledna pobeda nekade 2122 plus minus.
A baska i ne im se po vkus moite umetnicki izrazuvanja.
Последен пат ја и @bijons бевме изедначени па да не испадне дека се фалам...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.917
Последен пат ја и @bijons бевме изедначени па да не испадне дека се фалам...
Ne pratam do tolku, jas tuka onaka za keif so bi rekle, povekje za zabava i kurtasak igranje. Retko i glasam, isto kako i vo natprevarite za pesni.
E ovoj pat ke glasam za corvus oti malce telo koza pokaza, drugite samo rtkite i mackite gi slikate, ko nekoj livadarki boze mi oprosti.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.167
Поени од реакции
9.858
Ne pratam do tolku, jas tuka onaka za keif so bi rekle, povekje za zabava i kurtasak igranje. Retko i glasam, isto kako i vo natprevarite za pesni.
E ovoj pat ke glasam za corvus oti malce telo koza pokaza, drugite samo rtkite i mackite gi slikate, ko nekoj livadarki boze mi oprosti.
А да направиме да не победи сега корвус може следните слики ќе и бидат поегзотични ;)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.184
Поени од реакции
13.821
Лесно е кога си млага уба и згодна, ние либадарите стари дебели и со бубуљици шо да прајме? Кучиња си чуваме јбг :(

А да направиме да не победи сега корвус може следните слики ќе и бидат поегзотични ;)
Немој да демотивираш членови!!!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.917
Imas zaprimeteno deka golo zensko telo, onaka celo na acik e pomalce privlecno i seksi od malce podzaskrieno. Taka raboti imaginacijata, fantazijata. Koga e kako na tacna, soznam ne e to to.
Taka da taman si e slikata, dovolno egzoticna. Od kaj znaes ,mozi ima bemka kolku pupkata odma do pupkata, cel film ke ti go ebi :cautious: .
A i kocka za vg...z ebanje e. Ne da isprovocira ko corvus, ta zede na djukelata nosot go slika.
Zeni :toe:

Лесно е кога си млага уба и згодна, ние либадарите стари дебели и со бубуљици шо да прајме? Кучиња си чуваме јбг :(
Ostaj ti ta rabota.
Uste ti peci tebe furnata vaka po ocite samo se tais :sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom