Фото натпревар #121: Еротска фотографија

Acid

Администратор
^
zatvaraj tema go najdovme pobednikot .
Чекај, не се брзај! Само што почнавме :D Мислам дека има уште многу да се „каже“ на темава... :)[DOUBLEPOST=1541696840][/DOUBLEPOST]Темата е подзачистена, продолжете со пријавите :)
 
Последно уредено:

Acid

Администратор
Ете ги и првите брадавици на темата :D
@линлин, ајде, можеш и ти! :pipi:(y) Вака, не залажуваш само со demo верзија :unsure:
 

Acid

Администратор
Кога требаше да се отвори? И дали сака некој да стане модератор за да ги отвора гласањата? :D
 

AceCaleb

Деспот на Адот
Кога требаше да се отвори? И дали сака некој да стане модератор за да ги отвора гласањата? :D
Па обично недела дена после отворање тема, следи тема за гласање, според правилата ти што ги напиша :D

@Agda Beata лајкни ме не туку љубомори, ти си уште единствената <3
 

Маркетинг

На врв