Фотошоп CS5/6 - дали ќе работи на оваа конфигурација?

Член од
15 јули 2012
Мислења
131
Поени од реакции
27
Мене ми е целта да научам добро да ракувам со оваа алатка... Секако дека не ми е за фб и такви глупости туку сакам да пробам да научам нешто по профи али ето изгледа дека ништо нема да биде...

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Мене ми е целта да научам добро да ракувам со оваа алатка... Секако дека не ми е за фб и такви глупости туку сакам да пробам да научам нешто по профи али ето изгледа дека ништо нема да биде...
а зошто мислиш дека од ЦС 5 или ЦС 6 ќе научиш повеќе него ли ЦС 2 или пак Фотошоп 7....

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Ми се појавува оваа порака "Could not complete the request because it is not the right kind of document." при прикачување на видео во фотошопот CS6. Пред да го форматирам компјутерот се прикачуваа видеата без проблем но сега неможам да прикачам. Читав дека треба да се симне Quick Time за да функционира коректно, но го инсталирав и тој плејер и пак го имам истиот проблем.
Како да прикачам видео во фотошоп за да можам да го едитирам?

Ace Ventura

The samurai...
Член од
3 декември 2007
Мислења
383
Поени од реакции
59
Мене ме заебава CS6-ката кога го користам CameraRaw само една слика успевам да средам и после тоа се кочи...иначе CS6-ката може и на win7 32bit само да се најде добар торент за инсталација :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Мене ме заебава CS6-ката кога го користам CameraRaw само една слика успевам да средам и после тоа се кочи...иначе CS6-ката може и на win7 32bit само да се најде добар торент за инсталација :)
Колку рам имаш и кој процесор? Па и графичка пиши.

Ace Ventura

The samurai...
Член од
3 декември 2007
Мислења
383
Поени од реакции
59
Одличен ти е компјутеров за работа, стави друга инсталација од Photoshop ако оваа ти прави проблеми.
за тоа и е наменет...ама гледам дека и други го имале тој проблем откако ќе стават CameraRaw...а мене ми е попотребен CameraRaw него Photoshop-от..кога ќе имам малце повеќе време ќе го избришам и ќе најдам подобар торент :) како и да е фала на помошта (y)

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Test Podiganje Photoshop CS6 on My new macbook pro with retina display.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Е тоа е SSD.Зошто јас плачам секој ден.:(
Нека го ресетира мекот и нека сними клип од ПРВОТО пуштање на фотошопот. И кај мене исто се пушта, го палам еднаш чекам 20 сек да го лоудни целиот во рам... после наредно палење побрзо од клипот погоре го отвара.

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
Нека го ресетира мекот и нека сними клип од ПРВОТО пуштање на фотошопот. И кај мене исто се пушта, го палам еднаш чекам 20 сек да го лоудни целиот во рам... после наредно палење побрзо од клипот погоре го отвара.
Kolega :) a vaka moze li 3.3 sekundi podiganje Photoshop odma posle podiganje na operativen sistem bez cekanje da se stabilizira....

Ps ajde sega tebe ti e red da snimas :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Kolega :) a vaka moze li 3.3 sekundi podiganje Photoshop odma posle podiganje na operativen sistem bez cekanje da se stabilizira....

Ps ajde sega tebe ti e red da snimas :)
Палење на цс 5 (х64), мојата машина е на Sleep/Hibernate цело време, слично како мекот.

Kajgana Shop

На врв Bottom