- Член од
- 19 јуни 2012
- Мислења
- 404
- Поени од реакции
- 417
ќе сецка...
а зошто мислиш дека од ЦС 5 или ЦС 6 ќе научиш повеќе него ли ЦС 2 или пак Фотошоп 7....Мене ми е целта да научам добро да ракувам со оваа алатка... Секако дека не ми е за фб и такви глупости туку сакам да пробам да научам нешто по профи али ето изгледа дека ништо нема да биде...
Колку рам имаш и кој процесор? Па и графичка пиши.Мене ме заебава CS6-ката кога го користам CameraRaw само една слика успевам да средам и после тоа се кочи...иначе CS6-ката може и на win7 32bit само да се најде добар торент за инсталација![]()
Intel i5 480mКолку рам имаш и кој процесор? Па и графичка пиши.
Одличен ти е компјутеров за работа, стави друга инсталација од Photoshop ако оваа ти прави проблеми.Intel i5 480m
graficka za zal Intel HD Graphics
6 GB DDR3 ram
за тоа и е наменет...ама гледам дека и други го имале тој проблем откако ќе стават CameraRaw...а мене ми е попотребен CameraRaw него Photoshop-от..кога ќе имам малце повеќе време ќе го избришам и ќе најдам подобар торентОдличен ти е компјутеров за работа, стави друга инсталација од Photoshop ако оваа ти прави проблеми.
Нека го ресетира мекот и нека сними клип од ПРВОТО пуштање на фотошопот. И кај мене исто се пушта, го палам еднаш чекам 20 сек да го лоудни целиот во рам... после наредно палење побрзо од клипот погоре го отвара.Е тоа е SSD.Зошто јас плачам секој ден.![]()
KolegaНека го ресетира мекот и нека сними клип од ПРВОТО пуштање на фотошопот. И кај мене исто се пушта, го палам еднаш чекам 20 сек да го лоудни целиот во рам... после наредно палење побрзо од клипот погоре го отвара.
Палење на цс 5 (х64), мојата машина е на Sleep/Hibernate цело време, слично како мекот.Kolegaa vaka moze li 3.3 sekundi podiganje Photoshop odma posle podiganje na operativen sistem bez cekanje da se stabilizira....
Ps ajde sega tebe ti e red da snimas![]()