Формула 1 сезона 2009

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Дали правилата конечно ја направија Ф1 интересна и рамноправна?

• Да

Гласови: 86 41,3%
  • Не

Гласови: 122 58,7%

• Вкупно гласачи
    208

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Физикела ке стартува од пол позиција!!!! Кој можеше да си го претпостави тоа, а додатно, Хамилтон, Ковалаинен, Алонзо и Батон отпаднаа во втората сесија.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256

Физикела ке стартува од пол позиција!!!! Кој можеше да си го претпостави тоа, а додатно, Хамилтон, Ковалаинен, Алонзо и Батон отпаднаа во втората сесија.

Го виде Малаја?Неможеше сам да си поверува на тоа што го виде.Браво за физикела!Очекувам добра трка утре...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Браво бе Физикела, браво .. Стварно свака част. По трката во Валенсија еден куп муабети и претпоставки паднаа за тоа дали Луис, Кими или некој од пилотите на РБ ќе ја фати ПП, но ете излезе сосема 16ти тип од никаде и покажа дека секоја патека си е приказна сама за себе и дека на секој возач му доаѓаат неговите 5 минути .. Ајде утре ќе биде додатно поинтересно откако картите сега вака, сосема неочекувано се измешаа.

П.С. : Какво беше времето за време на квали. (пошто не гледав) и какво време е најавено за утре ??? :helou:

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
За утре јас очекувам чисто време,несакајќи ако се појави некој облак.По денешното возење на тој тест возачот,дефинитивно се покажа како најголем акробат на трката.Ако освои бод тој јас ќе трчам од тука до wc и назад цик цак.Не го бива и не го бива,ај ќе издржиме уште две-три трки па ќе се врати маса.Јас се надевам на најмалку подиум на раиконен утре.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976

Како доказ за Ферари дека може да биде добар...:helou:

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Како доказ за Ферари дека може да биде добар...:helou:

Што сакаше да кажеш со ова?Дека на Физикела местото му е во ферари додека не се врати Маса?Или поентата беше друга?Не те сфаќам...:salut:

К

кременко

Гостин
конечно некој друг да видиме на пол позицијата , се надевам дека Физи бар малку ке ја задржи таа позиција или пак ке влези во позициите што носат бодовим оти е добар возач но тимот не му е добар

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Што сакаше да кажеш со ова?Дека на Физикела местото му е во ферари додека не се врати Маса?Или поентата беше друга?Не те сфаќам...:salut:
Се шпекулираше дека Физикела ќе дојде у Ферари од наредна сезона.

Иначе се надевам на добра трка утре, со пуно дуели. И по се изгледа дека искусните момци се во мода :)

T

Tetro

Гостин

Иначе се надевам на добра трка утре, со пуно дуели. И по се изгледа дека искусните момци се во мода :)
А од каде ти е изворот???

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256

Нема теоретски шанси.Ова се посрани шпекулации.За наредна сезона е решено дека Алонсо ќе дојде во Ферари,со ова Ферари ќе гази само да не напраи Алонсо некоја фрка.Јас не гледам зошто да доаѓа Физикела во Ферари,кога не го бива според мене.Беше заштита на Алонсо во Рено,неможе секој втор да биде шампион.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
А од каде ти е изворот???
Ова одамна го имав прочитано, не ме држете за збор и јас не му давам големо значење.
А и денес кога ги глеав квалификациите на ХРТ2 коментаторите спомнаа нешто као демек дека ова би било добро за него доколку челниците на Ферари се решат да го ангажираат.

К

кременко

Гостин
абе ферари си има проблеми со болидот а не со возачите , во формула 1 секој кој стигнал е добар возач па и Педро Де Ла Роса (пример само давам, бидејки беше катастрофа)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
само физикела да не влезе после втор круг во бокс зошто најверојатно е празен.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
абе ферари си има проблеми со болидот а не со возачите , во формула 1 секој кој стигнал е добар возач па и Педро Де Ла Роса (пример само давам, бидејки беше катастрофа)

Седи си мадро,ферари нема болид?Се покажа денес кој има болид...Кое место се мекларен и браун?За денешниве квалификации неможете да јадете гомна за ферари...Така да шшшшшшш:salut:

Во врска дали физикела е полн или празен не е важно.Форс индиа како тим си освоија една пол позиција така да не е мало достигнување тоа...

Kajgana Shop

На врв Bottom