Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

dragansk

хелоу...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
4
имам самсунг омниа и910 имам проблем, кога ке го вклучам телефонот пишува Battery not supported . поробав со друга батерија поворно истиот проблем, истото го јавува и кога ке го вклучам на полнач не сака да се полни. да не знае некој што може да е? :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Кој е бројот на SMS SERVICE CENTRE за корисниците на VIP?

Тоа е оној број што го има во MESSAGE SETTINGS некаде, обично опцијата е SERVICE CENTRE и има некој број впишано таму.

Тој број ми треба од тие што имате VIP.

Би ви бил многу благодарен.
Кај мене овој го има:
+38977000301
Се надевам дека ќе завршиш работа :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
имам самсунг омниа и910 имам проблем, кога ке го вклучам телефонот пишува Battery not supported . поробав со друга батерија поворно истиот проблем, истото го јавува и кога ке го вклучам на полнач не сака да се полни. да не знае некој што може да е? :)
Не е тоа до батеријата. Мислам дека е софтвер, но најдобро да си отидеш во сервис да си прашаш.

Член од
11 јуни 2011
Мислења
382
Поени од реакции
187
Имам проблем со LG P350 не можам да инсталирам adobe flash player. Започнува инсталацијата и на крај вика овој програм не е инсталиран? има ли начин некако да инсталирам flash player?

Член од
19 октомври 2011
Мислења
9
Поени од реакции
0
znam deka prasanjevo ne e za ovde ama sepak go postavuvam :D imam satelitska YO MA TU i mi e kodirana za zal... ima nekoj so se razbira od taa rabota mi trebaat kodoj aj help ako mozi :D

Член од
4 март 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
ako moze nekoj da mi kaze kade i kolku pari e da se popravi kopceto za zaklucuvanje na tastaturata na nokia n97? Fala odnapred

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали е можно да се направи звучник на кинески телефон што е као кутија цигари малборо, името е Cigarette Box 668...има ли некој идеа?
изгледа вака: http://gadgetsblog.org/wp-content/uploads/2008/04/mobile.jpg
И да копаш под земја нема да најдеш делови за Кинески телефони. Не барај, нема нигде. Што мислиш, зошто не даваат гаранција. :D

Член од
1 април 2009
Мислења
34
Поени од реакции
0
И да копаш под земја нема да најдеш делови за Кинески телефони. Не барај, нема нигде. Што мислиш, зошто не даваат гаранција. :D
Абе ако е можно некако да се напраи зошто ептен е интересно телефончето не дека нешто вреди али филм е.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Абе ако е можно некако да се напраи зошто ептен е интересно телефончето не дека нешто вреди али филм е.
Другар тешко делови ќе најдеш за нив :(
И јас имав кинески многу убави и на дизајн перфекција (BMW, Ferrari телефони) и се расипаа и делови нигде не најдов. Затоа не се мачи. Иначе стварно е убав, го видов на сликава.

Член од
1 април 2009
Мислења
34
Поени од реакции
0
Ок фала, ако некој од форумов нешто знае или има идеа нека пише.

Kajgana Shop

На врв Bottom