Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Имав неколку понуди ама ги изгубив, морав да чистам сандачиња :)

Значи, имам T-Mobiel Pulse, сакам да го декодирам да работи на сите картички.

Понуди?

EmilyTheStrange

rebel girl
Член од
5 јули 2009
Мислења
120
Поени од реакции
2
iam mp4 so touch screen (znam deka ne e mob, ama nezz kaj mozam da ja popravam) site funkcii se izmesaa, stiskam edno na screen-ot mi otvara sosem drugo ,a nemozam da izvrsam kalibracija poso ne reagira, pomos nekakva?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Имам Nokia 5310 XpressMusic. Не ми реагира power копчето, односно, не се вклучува телефонот кога ќе го стиснам копчето. Реагира кога ќе го ставам да се полни, и покажува дисплејот дека се полни, ама кога стискам на копчето, ништо не се случува.
Колку би чинела поправка?

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Дали може да се направи Full Unlock и Jailbreak на Iphone 4 32GB донесен од Австралија ?

Ако има некој сервисер што може, нека пише ПП за која би била цената :wink:

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
Дали може да се направи Full Unlock и Jailbreak на Iphone 4 32GB донесен од Австралија ?

Ако има некој сервисер што може, нека пише ПП за која би била цената :wink:
имаш ПП

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Ае ако малку помош.. На Nokia 3500c пред некој ден се појавиа мртви пиксели, но си работеше телефонот. Но денес телефонот се исклучи и кога го вклучам на екранот има бела боја ( се гледа батеријата горе со зеленко ) и прави пали-гаси целиот екран. И телефонот по некое време ~30сек. се гаси. Ја извадив батеријата, мемориската, пробав со друга картичка и пак несака.. Ке може ли барем телефоните во именикот да ги префрлам некако.. имам многу важни броеви и тие се зачувани дел на сим картичката а поголем дел во телефонот. Има ли спас?

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Зедов денес на проба Sony Ericsson k750. Се беше во ред се дур не ставив мемориска картичка, почна екранот на трепка бело, ја извадив картичката пак си беше во ред, ја вратив внатре пак се блокира.... Помош, идеа некоја што може да биде проблемот?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Зедов денес на проба Sony Ericsson k750. Се беше во ред се дур не ставив мемориска картичка, почна екранот на трепка бело, ја извадив картичката пак си беше во ред, ја вратив внатре пак се блокира.... Помош, идеа некоја што може да биде проблемот?
Направи и формат на картичката

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Ае ако малку помош.. На Nokia 3500c пред некој ден се појавиа мртви пиксели, но си работеше телефонот. Но денес телефонот се исклучи и кога го вклучам на екранот има бела боја ( се гледа батеријата горе со зеленко ) и прави пали-гаси целиот екран. И телефонот по некое време ~30сек. се гаси. Ја извадив батеријата, мемориската, пробав со друга картичка и пак несака.. Ке може ли барем телефоните во именикот да ги префрлам некако.. имам многу важни броеви и тие се зачувани дел на сим картичката а поголем дел во телефонот. Има ли спас?
Очигледно паднат ти е софтверот, неможе да комуницира телефонот преку USB со компјутерот.
Доколку имаш навистина потребни податоци во телефонот контактирај ме:
075421493
e-mail: gsmhacking@live.com

--- надополнето ---

Имам Nokia 5310 XpressMusic. Не ми реагира power копчето, односно, не се вклучува телефонот кога ќе го стиснам копчето. Реагира кога ќе го ставам да се полни, и покажува дисплејот дека се полни, ама кога стискам на копчето, ништо не се случува.
Колку би чинела поправка?
Ти пратив приватна порака со цена.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
iPhone 4 unlock, сите верзии 4.1, 4.2.1, 4.3.1 било кој оператор. Цени по пп или skype: alfa.mobil :D

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Gevey Sim картички на лагер!!! :)
iPhone 4 декодирање за ич пари ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom