стави ДНС1: 217.16.69.1 и ДНС2: 8.8.8.8PLS HELP! imam SAMSUNG E570 i sum PRI PAID korisnik na ONE.Internet imam aktivirano preku ONE, konfikuraciite gi imam site osven DNS sto mi bara a vo ONE nemaat pojma...Da ne znae nekoj sto da stavam vo DNS1 i DNS2 ? pls help mi treba net na mobilen itno
за сите е различенкој е кодот за одкодирвење на телефониве од вип?
Невозможно, сега за сега. Различна технологија на процесор - а процесорот е тој што ќе каже дали телефонот ќе вози таков опретивен систем, дали телефонот ќе има камера или не и сл. работи.Пред некое време земав Sony Ericsson Vivaz U5. Има Symbian оперативен систем. Сакам да инсталирам Android, дали е возможно, и дали постои некаков ризик? Доколку е возможно, како?
Што модел, ќе се обидам да ти помогнам ако знам.кој е кодот за одкодирвење на телефониве од вип?
Или ти е флет кабел или горната плоча оштетена, посети го најблискиот сервис кој има сервисер. Флетот е околу 600/700 денари.Имам Нокиа 5200 на која се функционира освен Nuvi копчесто за горе,доле,лево,десно.Знае ли некој отприлика што е проблемот?Пробав да го реинсталирам софтверот но не се направи.Да не знае случајно некој дали може ова да се поправи и колку отприлика кошта?
Да Го работам јас преку грифин, зошто?Дали некој пробал Cyclone за SL3 ама тоа што е бесплатно што калкулира со GPU?
Ти пратив приватна порака за цена.ZTE Racer dali mozes code da mi najdes za otklucuvanje od vip e zemen
За 5 евра јас ќе ти го издекодирам немора 20.ми треба помош за декодирање на нокиа 2330 , дај некој ако знае некое програмче нека стави линк по можност без пари да е ама и до 20 евра да е нема проблем фалави однапред .
Да можам имаш упатство по приватна порака.Дали некој може да ми каже како да декодирам samsung sgh-m600 да работи на Т-мобајл картичка?
Да Го работам јас преку грифин, зошто?