Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Член од
19 јануари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ми треба помош за апдејт на LG GT540 од android 2.1 Eclair на android 2.2 froyo, и воедно apps2sd. Ако има некој што го прави наведеново без никаков root нека каже место и цена :)

DJVoio

Deejay
Член од
9 ноември 2010
Мислења
177
Поени од реакции
42
PLS HELP! imam SAMSUNG E570 i sum PRI PAID korisnik na ONE.Internet imam aktivirano preku ONE, konfikuraciite gi imam site osven DNS sto mi bara a vo ONE nemaat pojma...Da ne znae nekoj sto da stavam vo DNS1 i DNS2 ? pls help mi treba net na mobilen itno :(
стави ДНС1: 217.16.69.1 и ДНС2: 8.8.8.8

Член од
19 јануари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Pomos so briknat htc hero(t-mobile g2 touch). pri startuvanje se pojavuva samo pocetnata slikicka g2 touch i ne mrda.

Член од
21 април 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дали некој може да ми каже како да декодирам samsung sgh-m600 да работи на Т-мобајл картичка?

Член од
26 ноември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
ми треба помош за декодирање на нокиа 2330 , дај некој ако знае некое програмче нека стави линк по можност без пари да е ама и до 20 евра да е нема проблем фалави однапред .

M

Mr.InF3ction

Гостин
Дали некој пробал Cyclone за SL3 ама тоа што е бесплатно што калкулира со GPU?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.079
Поени од реакции
1.345
Имам Нокиа 5200 на која се функционира освен Nuvi копчесто за горе,доле,лево,десно.Знае ли некој отприлика што е проблемот?Пробав да го реинсталирам софтверот но не се направи.Да не знае случајно некој дали може ова да се поправи и колку отприлика кошта?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Пред некое време земав Sony Ericsson Vivaz U5. Има Symbian оперативен систем. Сакам да инсталирам Android, дали е возможно, и дали постои некаков ризик? Доколку е возможно, како?

Член од
11 јуни 2008
Мислења
217
Поени од реакции
11
кој е кодот за одкодирвење на телефониве од вип?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Пред некое време земав Sony Ericsson Vivaz U5. Има Symbian оперативен систем. Сакам да инсталирам Android, дали е возможно, и дали постои некаков ризик? Доколку е возможно, како?
Невозможно, сега за сега. Различна технологија на процесор - а процесорот е тој што ќе каже дали телефонот ќе вози таков опретивен систем, дали телефонот ќе има камера или не и сл. работи.

--- надополнето ---

кој е кодот за одкодирвење на телефониве од вип?
Што модел, ќе се обидам да ти помогнам ако знам.

--- надополнето ---

Имам Нокиа 5200 на која се функционира освен Nuvi копчесто за горе,доле,лево,десно.Знае ли некој отприлика што е проблемот?Пробав да го реинсталирам софтверот но не се направи.Да не знае случајно некој дали може ова да се поправи и колку отприлика кошта?
Или ти е флет кабел или горната плоча оштетена, посети го најблискиот сервис кој има сервисер. Флетот е околу 600/700 денари.

--- надополнето ---

Дали некој пробал Cyclone за SL3 ама тоа што е бесплатно што калкулира со GPU?
Да :) Го работам јас преку грифин, зошто?

--- надополнето ---

ZTE Racer dali mozes code da mi najdes za otklucuvanje od vip e zemen
Ти пратив приватна порака за цена.

--- надополнето ---

ми треба помош за декодирање на нокиа 2330 , дај некој ако знае некое програмче нека стави линк по можност без пари да е ама и до 20 евра да е нема проблем фалави однапред .
За 5 евра јас ќе ти го издекодирам :) немора 20.

--- надополнето ---

Дали некој може да ми каже како да декодирам samsung sgh-m600 да работи на Т-мобајл картичка?
Да можам :) имаш упатство по приватна порака.

Kajgana Shop

На врв Bottom