Твојот сарказам не те прави фраер со коментаров, ако тоа ти е целта
А реален проблем е ова денеска, така да ќе те замолам, доколку не се наоѓаш засегнат, да не пробуваш да изиграваш паметен ^^
ЛЕЛЕ не, го провали мојот обид да се напраам паметен. Дур сум сам дома, константно седам и чекам ваков некој муабет за да покажам колку сум паметен.
Проблемот е друг. Дечково е премногу дигнат. Самопрокламиран магнет за жени. Самодовербата е реален проблем од кога постои човекот, а не од сега. Не гледам како типов ќе ја крене самодовербата на тие што ја немаат. Мала самодоверба е резултат на илјадници фактори. Не ти треба МЕНТОР за да имаш самодоверба, посебно не некој рандом лик од хард кор бенд. Ајде објасни ми како овој тип ќе ти помогне на тебе да си ја кренеш самодовербата?
Лиценцирани психијатри и психолози сеуште немаат решение за тоа како треба да се работи и кои механизми треба да се користат за луѓе со екстремно мала самодоверба до степен да се суицидални, али Дамјан е вистинскиот човек за вас.
Да не зима и пари за сесија?
А и те гледам тебе на 1000 теми си пишал/а како Дамјан е вистинскиот човек ко некој спам робот. Си пишал у
Индивидуализам, Психологија, Пронаоѓачот на слаби точки, Комуникативни или повлечени, Вашиот живот, Дали сте среќни, Флерт, Кајгана психолог...
Ако некој има проблем со самодоверба или со градење на сопствен идентитет и искажување на сопствената личност, Дамјан е вистинскиот човек за вас!
http://zenica.mk/2014/02/10/дамјан-човекот-кој-ќе-ве-инспирира-и-к/
Да не си му менаџер па го рекламираш?
Ти дава пари или те привлекува до толку што се осеќаш должен/на да ја прошириш и рашириш неговата харизма насекаде?
Да не си ти Дамјан самиот па сакаш да се рекламираш ко некој гуру?
Можда ко Иван Исцелител, сакаш да се рекламираш по форуми.
Или другарче некое си му, што му лиже гз? Ајде кажи сега.
Колку пари зимате од сесија?