Видов неколку одвратни снимки , слики ... еве и оваа , овде има 10 желки и во близина има најмалце 150+ чкембари ... па вие ако сте прави навивачи со големо срце овде ке скокнете да го одбраните вашиот другар , со пиротехнички средства и со се друго што ке ви се најде при рака , или не ризикувате вие самите да бидете уапсени лошо лошо.
А шо бараја тие во паркот да одат? Сите одат по шеталиште, тие неколку души ко црни овци се одделија и нормално овие му се пуштија нив и ги фатија.Видов неколку одвратни снимки , слики ... еве и оваа , овде има 10 желки и во близина има најмалце 150+ чкембари ... па вие ако сте прави навивачи со големо срце овде ке скокнете да го одбраните вашиот другар , со пиротехнички средства и со се друго што ке ви се најде при рака , или не ризикувате вие самите да бидете уапсени лошо лошо.
Koга некој од ракотинци ја нарекува Битола вукојебина...Кога некој од вукојебинине од Битола пее ЦЕЛО Скопје сељаци
Утре ке слетам у Битола , ке седнеме у мекдоналдсот кај вас у трговскиот ке пиеме по едно кафе и ке ти покажам лична карта да видиш од кај сум ...Koга некој од ракотинци ја нарекува Битола вукојебина...
Da pisam samo deka fudbalot bese slab i dvata tima igraa vo grc i kako da sakaa samo nereseno da ima mir vo dvata kluba dodeka za navivanjeto ke kazam deka bese petka so ogleda deka bese sreda i prethodnite pritisoci i mozebi za prv pat dobra odluka bese derbito da se igra bez gostinski navivaci oti ako bea uste tie vo Bitola ke imase zrtvi i bi povtoril do pogore deka koga veke se znaese deka ne idat komiti nemase potreba od ebr i se ke bese vo red so nasite nemase da ima nikakov problem no toa e sega pomina pamet za drug pat no za ova sigurno skapo ke platime na slednoto gotuvanje kade i da bide
СЕРИОЗЕН СИ ЗА ОВА )
Трговски центар инаку имаме кај улицата васко карангелевски во областа нова битола..е сега вие во скопје гледам не сте информирани за тоа ама не мора дотолку да ја претерувате...плус ние немаме Мек Доналс ама го имаме БОМБАТА кој е најдобриот сендвич мајстор во македонија и поширокоУтре ке слетам у Битола , ке седнеме у мекдоналдсот кај вас у трговскиот ке пиеме по едно кафе и ке ти покажам лична карта да видиш од кај сум ...