- Член од
- 20 ноември 2010
- Мислења
- 738
- Поени од реакции
- 749
Човек да остане фрапиран од количината на омразата и дискриминацијата кон нешто што не се познава доволно, само затоа што е различно од нас самите..
Човек да остане фрапиран од тоа што го гледа по телевизиите и тоа што се не се прави за да се добие популарностЧовек да остане фрапиран од количината на омразата и дискриминацијата кон нешто што не се познава доволно, само затоа што е различно од нас самите..
Не гледај го, ако толку многу ти пречи.Човек да остане фрапиран од тоа што го гледа по телевизиите и тоа што се не се прави за да се добие популарност
Тука е проблемот, не можам а да не го гледам кога е на сите канали, е*ате изборот на канали на кабловскатаНе гледај го, ако толку многу ти пречи.
Јас не го гледам многу често, а и не го даваат на сите канали. Најверојатно имаш халуцинации.Тука е проблемот, не можам а да не го гледам кога е на сите канали, е*ате изборот на канали на кабловската
Никој не рече дека го мрази него, едноставно неговото експонирање го мразиме, бидејќи знаеш луѓето растени со пиратеријата во 90-тите, знаат што значи добра ТВ програма, што значи добар филм и добри емисии и серии и за тоа мразат се што сака да направи идиоти од нив.Јас не го гледам многу често, а и не го даваат на сите канали. Најверојатно имаш халуцинации.
Извини вака, ама не е во ред да мразиш нешто што не го познаваш доволно, едноставно игнорирај го, веќе ако не можеш да го поднесуваш.
И јас така мислев додека бев во основно, не ги поднесував хомосексуалците, бисексуалците, транссеуксуаците.. се додека не се запознав со пријател кој е геј. Тие не глумат, не се експонираат, такви се по природа, исто како што ти си таков каков што си, и не можеш да цело време да глумиш нешто што не си. Незнам зошто не можете да разберете.Никој не рече дека го мрази него, едноставно неговото експонирање го мразиме, бидејќи знаеш луѓето растени со пиратеријата во 90-тите, знаат што значи добра ТВ програма, што значи добар филм и добри емисии и серии и за тоа мразат се што сака да направи идиоти од нив.