Финастерид

Член од
20 април 2024
Мислења
5
Поени од реакции
0
Хејј може ли да ми препорачате некој дерматолог/клиника шо стварно има знаење за коса?

Член од
20 април 2024
Мислења
5
Поени од реакции
0
Може ли да се земе финастерид без рецепта и од кај и дали кошта поише отколку со рецепта

Член од
12 ноември 2024
Мислења
4
Поени од реакции
0
Миноксидил функционира добро но мене ми создава главобоки и притисок во главата и затоа престанав да го користам.

Финастерид е докажан но немам пробано па незнам за несакани ефекти. Но милион луѓе го користат успешно.

Јас пијам saw palmetto и pumpkin seed oil капсули и ова функционира одлично за мене без несакани ефекти. И зголемува либидо. Но треба околу 4-5 месеци да се видат резултати, освен ако сликате секоја недела па така се забележува порано.

Исто користам 1мм дерма ролер еднаш неделно + комбинација од argan oil и castor oil за обнова на скалпот.
Каде може да се најде saw palmetto и pumpkin seed oil капсули? Дали е еден производ и го има ли во аптеките.Поздрав

Член од
4 ноември 2017
Мислења
2.199
Поени од реакции
4.171
Каде може да се најде saw palmetto и pumpkin seed oil капсули? Дали е еден производ и го има ли во аптеките.Поздрав
Ќе најдеш во аптеки. Saw Palmetto ќе го најдеш како Простамол Уно, а ова масло од смеки од тиква, има различни брендови.

Ама нема нешто да ти помогне ова многу многу со косата. Немај многу надеж.

Член од
20 март 2025
Мислења
2
Поени од реакции
0
Јас имам 16 години и гледам разлика во кошињата на косата.Кога си ја мијам главата може да видам како ми паѓат влакна и тоа во голем број за мене и кога да ја поминам раката низ косата секогаш има 2 3 влакна. Имам брат 23 години и тој почна да губи коса на 16 и сега му е многу тенка и ретка.
Дали да почнам да користам финастерид или да пробам со rosemary oil и castor oil?

Kajgana Shop

На врв Bottom