- Член од
- 25 јуни 2013
- Мислења
- 598
- Поени од реакции
- 254
мислам дека нема..каде има да провериш дхт во македонијава
мислам дека нема..каде има да провериш дхт во македонијава
youtube, moreplatesmoredates, ne mora falaХејј може ли да ми препорачате некој дерматолог/клиника шо стварно има знаење за коса?
мислев на некој од македонија за на прегледyoutube, moreplatesmoredates, ne mora fala
Каде може да се најде saw palmetto и pumpkin seed oil капсули? Дали е еден производ и го има ли во аптеките.ПоздравМиноксидил функционира добро но мене ми создава главобоки и притисок во главата и затоа престанав да го користам.
Финастерид е докажан но немам пробано па незнам за несакани ефекти. Но милион луѓе го користат успешно.
Јас пијам saw palmetto и pumpkin seed oil капсули и ова функционира одлично за мене без несакани ефекти. И зголемува либидо. Но треба околу 4-5 месеци да се видат резултати, освен ако сликате секоја недела па така се забележува порано.
Исто користам 1мм дерма ролер еднаш неделно + комбинација од argan oil и castor oil за обнова на скалпот.
Ќе најдеш во аптеки. Saw Palmetto ќе го најдеш како Простамол Уно, а ова масло од смеки од тиква, има различни брендови.Каде може да се најде saw palmetto и pumpkin seed oil капсули? Дали е еден производ и го има ли во аптеките.Поздрав