RickyLFC9
Модератор
- Член од
- 28 март 2012
- Мислења
- 19.565
- Поени од реакции
- 41.148
Безбедност и Социологија мислам, нз за предметите.А на кој институт предава на Филозофски? Кои предмети?
Безбедност и Социологија мислам, нз за предметите.А на кој институт предава на Филозофски? Кои предмети?
На Безбедност предава. Супер професорка мене ми предаваше. Вреди да се потпишете за неа. Ја дури и ќе гласам за неа, али тешко дека ќе победи.Безбедност и Социологија мислам, нз за предметите.
Дечко мој совет. Немој да се запишуваш на филозофски или на друг факултет од општествени науки. Пробај си ја среќата на електро. Иначе институтот за социјална е ОК. Добри се професорите. Добар е цел филозофски само проблемот е што нема работа после.планирам да се запишам на социјална работа и социјална политики ако можи некој да ми кажи повеќе за институтов , дали е лесно, кртики или пофалби
и као демек со електро одма работа имаш? како не бе. Ти пишува апсолвент на електро бајдвеј.Дечко мој совет. Немој да се запишуваш на филозофски или на друг факултет од општествени науки. Пробај си ја среќата на електро. Иначе институтот за социјална е ОК. Добри се професорите. Добар е цел филозофски само проблемот е што нема работа после.
ako planiras da prodavas burek zapisi se.....планирам да се запишам на социјална работа и социјална политики ако можи некој да ми кажи повеќе за институтов , дали е лесно, кртики или пофалби
До кога со "нема работа после" муабетиве? Ако те бива ќе има. Сегде е така.Дечко мој совет. Немој да се запишуваш на филозофски или на друг факултет од општествени науки. Пробај си ја среќата на електро. Иначе институтот за социјална е ОК. Добри се професорите. Добар е цел филозофски само проблемот е што нема работа после.
Јас професорката ја знам од нејзиниот блог и колумните што ги пишуваше. На блогот, секој коментар што се косеше со нејзиното мислење или и’ противречеше, беше уредно бришан, понекогаш дури топтан со оние што и држат страна.Мене ме интересира онаја професоркана што е за прецедател кандидирана, шо чоек е...
Ако ми речите вие дека не чини не и давам потпис....Ме интересира колку се залагала за студентите и шо можи да напрај за нас ако дојди до фотеља....
хахахахаДо кога со "нема работа после" муабетиве? Ако те бива ќе има. Сегде е така.
Сигурен сум дека више прекасно ти одговарам, али у секој случај сега наидов на флаерче од лани па може на некој друг да му се најде. За психологија интерни предмети кои треба да се изберат се два од: Биологија, Математика (основно ниво), Филозофија, Социологија, Информатика.за психологија
--- надополнето: 26 декември 2013 во 18:12 ---
ве молам луѓе,многу ми е итно
Ќе си пресметаш поени со матура и ќе видиш.дали ќе ме примат на психологија доколку сите четири години имам успех 4,75