Филозофски факултет

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Каде можам да ја најдам книгата Основи на дефендологија од Трајан Панев Трајан Гоцевски и Синиша Даскаловски?
Провери во МАНУ, секад втора опција ако ја немаат на факултет.

Член од
5 март 2011
Мислења
18
Поени од реакции
0
Некој запишан на Историја со архивистика? Или што планира да се запише? :))

Член од
5 март 2011
Мислења
18
Поени од реакции
0
јас сум чиста историја,ти треба помош ?
Нешто околу професорите ме интересира. Истите предаваат или? Да не знаеш и отприлика колку студенти се запишуваат на историја со архивистика? И фала :)

Член од
12 ноември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Нешто околу професорите ме интересира. Истите предаваат или? Да не знаеш и отприлика колку студенти се запишуваат на историја со архивистика? И фала :)
Скоро истите се професори со исклучок на 1-2 професори.Моја генерација беа околу 15 :)

Член од
2 август 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
Некој да ми помогне...Безбедност,одбрана и мир или Филозофија или нешто трето од вас.. :)

D

Deleted member 43783

Гостин
Има некакви спортски активности на факултетов? Нешто ко физичко образование или нема?

Член од
30 мај 2012
Мислења
1.982
Поени од реакции
2.933
ќе ми образложеш?
Кога веќе мислиш да идеш на филозофски мислам дека најдобро ти е да идеш овој смер и за работа полесно ќе ти биде да најдеш и за се. Од 3та година ќе избереш тоа што сакаш да бидеш, дали Безбедност, дали Одбрана или Мир. Не е ни многу тежок факултетов, но сепак има некои строги професори и треба малку повеќе да го згрееш столчето. Имаш и пракса идеш во касарна, интересен е материјалот итн итн.

Член од
2 август 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
Кога веќе мислиш да идеш на филозофски мислам дека најдобро ти е да идеш овој смер и за работа полесно ќе ти биде да најдеш и за се. Од 3та година ќе избереш тоа што сакаш да бидеш, дали Безбедност, дали Одбрана или Мир. Не е ни многу тежок факултетов, но сепак има некои строги професори и треба малку повеќе да го згрееш столчето. Имаш и пракса идеш во касарна, интересен е материјалот итн итн.
Фала :)

Член од
4 август 2012
Мислења
158
Поени од реакции
57
Здраво дечки. Сакам да се запишам на филизофскиов, поточно на смерот Безбедност одбрана и мир. Е сега имам прашање во врска со уписиве. Ме интересира дали се запишуваат многу студенти, дали има доста со одличен успех? Дали имам шанса да влезам доколку аплицирам на вториот рок на уписи (пошто на првиот рок аплицирав на друг факултет)? Каде се одржуваат предавањата од овој смер, на педагошки или филозофски? Ве молам за одговор, итно ми е. Фала однапред :)

Член од
30 мај 2012
Мислења
1.982
Поени од реакции
2.933
Здраво дечки. Сакам да се запишам на филизофскиов, поточно на смерот Безбедност одбрана и мир. Е сега имам прашање во врска со уписиве. Ме интересира дали се запишуваат многу студенти, дали има доста со одличен успех? Дали имам шанса да влезам доколку аплицирам на вториот рок на уписи (пошто на првиот рок аплицирав на друг факултет)? Каде се одржуваат предавањата од овој смер, на педагошки или филозофски? Ве молам за одговор, итно ми е. Фала однапред :)
Да, се запишуваат многу студенти на овој смер.
Шансата да влезеш во втор уписен рок не сум сигурен. Иначе има одлични студенти, зошто не би имало?
Предавањата се одржуваат кај педагошки.
Доколку имаш некое прашање слободно пиши.

Kajgana Shop

На врв Bottom