Филмови со затворска содржина

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
The Experiment USA version, Half-Past dead и имаше еден со Жаки (Ван Дам) го даваа скоро по телевизииве но му го заборавив името на филмот. :D

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
The Experiment USA version, Half-Past dead и имаше еден со Жаки (Ван Дам) го даваа скоро по телевизииве но му го заборавив името на филмот. :D
хах од твојо аватар ми текна на undisputed II :)

S

Shellshock nam67

Гостин
Инспириран пред неколку години од серијалот Prison Break ја отварам темава да постираме овде филмови со затворска содржина .Обожавам филмови во кои дејствијата се одвиват во затвори, бегства , затворски живот...итн
Не најдов таква тема ако има нека се спојат;)

Hard Time najdobar dokumentarec na ovaa tema http://www.youtube.com/watch?v=5T6kx6esGwQ&feature=related

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Американската верзија не ми се допадна, ама оригиналот е многу добар. Зборам за Das Experiment.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.942
Поени од реакции
30.931
Blood in Blood Out
Дејствието се одвива и надвор и во затвор.
Добар филм со многу добра приказна, добар показател каде можеш да се најдеш ако одредиш одредени патишта во животот.

Член од
21 септември 2011
Мислења
361
Поени од реакции
642
Sivi dom ex yu serija za zivotot vo popraven dom !!

Член од
26 март 2012
Мислења
5
Поени од реакции
7
како заборајвте да го спомните Тетовирање :cuc:
Најдобар Македонски филм на сите времиња. Се сеќавам на времето со другарчињата ги прераскажувавме дијалозите од филмот на памет. Па можам да кажам дека сигурно едно 70% го знаевме до збор.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Најдобар Македонски филм на сите времиња. Се сеќавам на времето со другарчињата ги прераскажувавме дијалозите од филмот на памет. Па можам да кажам дека сигурно едно 70% го знаевме до збор.
Мето Јовановски,Јовица Михајловски,Ненад Стојановски,Ѓорги Колозов,Кили....:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom