Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
и плус уште некои..тоа ти се филмски енциклопедии, да не речам се наклукале филмчиња, се ново што излегува..мејнстрим до мејнстрим, шит до шит..и ај на форум..
Te poddrzuvam, se najde da im go rece nekoj konecno. Ma batali gi.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
и плус уште некои..тоа ти се филмски енциклопедии, да не речам се наклукале филмчиња, се ново што излегува..мејнстрим до мејнстрим, шит до шит..и ај на форум..
тоа е брат, отиде и Киро пред скоро време, последниот познавач на „не-шит“ филм... се нема сега...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Нели? И јас им викав дека не мораш да гледаш филмови за да си експерт, посебно не од новиве. Остај ги, не ги бива ич!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Ајде бе не почнувајте војни... се знае кој е патот за да докажеш дека имаш софистициран вкус: малку ги хејташ Бред Пит и Том Круз, малку Стар Ворс... ако успееш да склопиш неколку реченици хејт за Кум веќе си напреднал во бандата, имаш статус. Не гледаш нови филмови, не гледаш стари филмови и го мразиш Холивуд. Гледаш само Европска Кинематографија со поширок осврт на современиот Молдавски филм. Чат-пат малку по Азија и ете ти: you're a hero!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Ајде бе не почнувајте војни... се знае кој е патот за да докажеш дека имаш софистициран вкус: малку ги хејташ Бред Пит и Том Круз, малку Стар Ворс... ако успееш да склопиш неколку реченици хејт за Кум веќе си напреднал во бандата, имаш статус. Не гледаш нови филмови, не гледаш стари филмови и го мразиш Холивуд. Гледаш само Европска Кинематографија со поширок осврт на современиот Молдавски филм. Чат-пат малку по Азија и ете ти: you're a hero!
Confession? :) Оваа година што имаш? :icon_lol:

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Разбирам, ама не се напредува така. Мораш сите колективно да ги хејташ :)
Тогаш, ќе го чекаме Летачот да ни подготви една листа на негови омилени филмови, филмови што очигледно ние овде на форумов сме пропуштиле да ги погледнеме. Инаку се му паѓа во вода или форумски кажано трола. :) Така?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Многу форумџии се пронајдоа во постот на летачот :pos:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Уште Глорија фали да улета во муабетов.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Многу форумџии се пронајдоа во постот на летачот :pos:
Јас секаде се пронаоѓам. Ќе пофалам нешто како Planet of the Apes или Friends, одма ме напаѓаат дека сум меинстрим, гледам глупи Холивудски комерцијални работи. Ќе пoфалам некој филм како Another Earth, направен без пари дома му кај режисерот, ми викаат аматерски работи сум гледал. Или серии како Persons Unknown, не била како Lost и The Class која веројатно е за никаде, ама немате време да ја гледате. Confessions ви бил многу нејасен Јапонците брзо збореле, преводот каснел. Mr.Nobody исто бил срање само тогаш сум одел контра меинстрим за да се правам важен. Натали Портман била за никаде во Лебедот и Burried е чиста глупост заради змијата. American Beauty е најдобар филм некогаш направен а посебно е романтична сцената на Кевин Спејси под тушот во која води љубов сам со себе.

And so on...

Не може човек крајот да ви го најде :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Јас секаде се пронаоѓам. Ќе пофалам нешто како Planet of the Apes или Friends, одма ме напаѓаат дека сум меинстрим, гледам глупи Холивудски комерцијални работи. Ќе пoфалам некој филм како Another Earth, направен без пари дома му кај режисерот, ми викаат аматерски работи сум гледал. Или серии како Persons Unknown, не била како Lost и The Class која веројатно е за никаде, ама немате време да ја гледате. Confessions ви бил многу нејасен Јапонците брзо збореле, преводот каснел. Mr.Nobody исто бил срање само тогаш сум одел контра меинстрим за да се правам важен. Натали Портман била за никаде во Лебедот и Burried е чиста глупост заради змијата. American Beauty е најдобар филм некогаш направен а посебно е романтична сцената на Кевин Спејси под тушот во која води љубов сам со себе.

And so on...

Не може човек крајот да ви го најде :)
Сеа претера со поврзувањево :)

Kajgana Shop

На врв Bottom