Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера го гледав Dogman, ми се допадна како филм. Онака лабаво возење од час и 40тина минути.

И ми текна дека италијански на Happy as Lazarro кој го гледав пред некое време и ми остави впечаток на фантастичен филм кој ми го имаше шмекот на старата добра европска кинематографија од типот на Фелини. Ако има некој сличен предлог нека пали.

Dobro be kolku meseci niso dobro ne iskoiclo... Film ne mozam da najdam da simnam vreden. Ebate sushata.
Mirage уште не ти е гледан, не знам како не ти е незгодно со ваков муабет да ми упаднеш

Mirage уште не ти е гледан, не знам како не ти е незгодно со ваков муабет да ми упаднеш

Vcera bas iskluciv netflix pisle cela godina
Thanks i hate it
Ali ke go gledam

Denes go gledav alita, oti ne go zboravte? Ima potencijal

Vcera bas iskluciv netflix pisle cela godina
Thanks i hate it
Ali ke go gledam

Denes go gledav alita, oti ne go zboravte? Ima potencijal
Што знам, тие некои впечатоци што ги имав памтам ги дискутирав ирл со некои членови тука, ама further than that, немаше ептен што да срочам во пост за филмот. Забавен беше, на крај се хајпнав кога видов кој е негативецот, некои работи ми беа избрзани и вишок (romance plotline-от), ко да не им беше таму местото, aside from that, добар.

Што знам, тие некои впечатоци што ги имав памтам ги дискутирав ирл со некои членови тука, ама further than that, немаше ептен што да срочам во пост за филмот. Забавен беше, на крај се хајпнав кога видов кој е негативецот, некои работи ми беа избрзани и вишок (romance plotline-от), ко да не им беше таму местото, aside from that, добар.
Целиот филм е вишок

Сеа ќе бил 007 - женски црнец.
дали транс или геј, или пак нив ќе ги дискриминираат при овој филм?

Дизни се фабрика за пари правење, Лион кинг 530 милки за 3 дена.

Дизни се фабрика за пари правење, Лион кинг 530 милки за 3 дена.

Читав дека скоро 90% е ист со оргиналниот филм, нормално само новиов што е правен со CGI. Значи истите сцени и скоро истиот дијалог од 1994 го има и во новиов.

Thanks, but i'll pass...

Читав дека скоро 90% е ист со оргиналниот филм, нормално само новиов што е правен со CGI. Значи истите сцени и скоро истиот дијалог од 1994 го има и во новиов.

Thanks, but i'll pass...
Значи гледан ни е. :D

Thanks, but i'll pass...
:P

Значи гледан ни е. :D
Погледав сега 1-2 минути трејлер и сцената Тимон и Пумба кога ќе го најдат Кимба овај Симба....и уопште не ми се гледа новиов...3Дто изгледа неверојатно/ реалистично... АЛИ ко да гледаш документарец, ни атмосфера ни ништо од магијата од рипофот од 1994...ликовиве /животниве у новиов изгледаат тапа, без изрази, без емоции, ко дрвени...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom