Филмови кои од прв пат ве освоиле

Член од
3 април 2007
Мислења
28
Поени од реакции
0
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
THE PRESTIGE
Само што го гледав, неверојатно добар филм!
- Korun, totalno se slozuvam so tebe! Filmot krie mnogu jaka sodrzina dobar e da se gleda i kako entertainment i kako edna dlaboka poraka koja istenceno go pokazuva "spojot" koj nastanuva vo dvete strani na coveckiot karakter i zrtvata koja treba da se podnese za da dojdes do posakuvanata cel i da go dobies toa sto go sakas! Potoa doaga i vizijata, nacinot na koj lugeto te gledaat tesno povrzana so realniot svet i nacinot na koj gi zavaruvame lugeto za da gi pridobieme.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Bad Boys si e istorija..
Biker Boyz isto me osvoi od prva
Four Brothers.. Da.. Ali ne premnogu
Ali ko tie Fast And Furious i 2Fast 2Furious me nema film do sea zdiveno..
Obozavam so koli i motori filmovi ustvari.. Adrenalin ovo ono.. Uffff
Ej da.. I da ne go zaboravam Torque.. E filmot e legenda.. Najbolje sranje so sum go videla do sea..

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Tроја - Ич му го немам ќеифот на БредИ, ама мислам дека после Титаник, на овој филм имам најмногу плачено. Почнав на сцената кога го убија, и после си продолжив уште 15-20 минути пред киното. :pos: Ептен ми се допаѓа! :navivaljka:

Александар - Истото.

Матрикс - Ни сама не знам како ги дочекав вториот и третиот дел. И на крај седнав да ги гледам еден по друг. И на овој се утепав од плачење.

Би го издвоила оној италијанскиот,Животот е убав
Мноооогу убав филм! Стварно, многу!:vozbud:
И Малена ми се свиѓаше едно време, ама сум заборавила што беше и како беше...:jaj:

City of angels - и ден денес си заспивам со Iris. :)

А The godfather... Е со тие филмови си имав проблеми. :pos:
Голем мерак имав да ги изгледам, и не памтам точно во кој дел беше сцената кога се разбуди типот со коњска глава во кревет. Од таа сцена ми се слоши, и ги оставив.
Па стиснав заби и ги изгледав после месец дена, конечно. :pos:

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Excuse me as i kiss the sky...HOW HIIIIIGH....LEGENDA

Член од
3 април 2007
Мислења
28
Поени од реакции
0
Emma tebe izgleda moze da te osvoi film samo pod eden uslov- ako uspee da te rasplace. Strasten film fan si ti.

:music5:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Armagedon
Basic Instict 1
Pearl Harbor
Notebook
Original Sin
Mind Hunters
Advokatot na gavolot

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Cindarela story i Troy
Definitivno filmovi koi sekogas ke gi pametam.

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Auuu
MATRIX rulz , definitivno toa e edna od najdobrite prikazni sto gi imam sretnato , filmot e ednostavno da te svrti za 360 i da te akne od zemja i posle da se cesas uste dolgo vreme prasuvajki se " dali seto toa e vozmozno " .filmot moze da ti otvori mnogu interesni temi za zivotot i za realnosta osobeno , i posle koa kje cujam na nekojsi tamu ne mu se svigjal matrix demek filmot bil samo tepacki i efekti , pa taka i kje bide koa go gledaat filmot bez prevod a ne razbiraat angliski lol,

-the count of monte cristo
-from sunset to sunrize ( star film )
-zivotot e ubav
-srpskive filmovi se zakon , jagoda u super market,ni nismo angeli , laenje na zvezdi , tri palme za dve bitange i ribicu.........munje.....
- iluzionist , prestiz
- finding nemo , monsters inc., madagaskar, shrek 1,2, .......ice age , ....
- u glavno , filmovi so dobra prikazna se zakon ,
ali odvreme na vreme treba coek i da se opusti i da izgleda nekoja lesna avantura propratena so komedija , ko na primer eurotrip itn...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Троја, троја, троја и да, ќе заборавев, троја, а може да се каже и троја :)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Abe mene kako filmadziski coek me osvoile mnogu filmovi ama ke vi kazam nekoi pa vie citajte: S.W.A.T. Bad Boys 1 i 2 Enemies at the gates Saving pvt. Ryan Matrix I mnogu dr. koi sega ne mi teknuvaat ama koga ke mi teknat ke pisam pak.

A za tie koi ne gi gledale ovie pobrgu zemete gi i glejte gi zs se mnogu dobri

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
NOSTALGHIA na andrei tarkovski. феноменален филм, останав без здив на крајот. уметничко дело на генијалецот тарковски.

THE FOUNTAIN на дарен аронофски.се стаписав прв пат кога го гледав,psychedelic journey ,drama, romantic drama све у едно за да на крајот тотално те збуни, јако те тресне у ѕид.

MULHOLLAND DRIVE na David lynch.крајно лудило, филмот ме ногу збуни првиот пат, го гледам втор пат,уште повеќе ме зачуди неразбирливо уопште, трет пат ....и пак исто ,па видов некои филмови не треба да се толкуват едноставно оставаш да те носи сторијата без da razmisluvas .

DONNIE DARKO еден од најдобрите трилери шо сум ги гледал ,на крајот ме скрос остави у заблуда. за да прочитам после на интренет шо устври сакал авторот да каже ,ме мрдна ептен, ни на крај памет немаше да ми текне.

Член од
3 април 2007
Мислења
28
Поени од реакции
0
-Brainticket- dobar izbor na filmovi imas napraveno! koga sme veke kaj Tarkovski mislam deka mozes da go gledas Ogledalo ili detstvoto na Ivan, dokolku gi nemas gledano, ili pak Eraser Head i Lost Highway na David Lynch, filmovite bukvalno predizvikuvaat cuvstvo podobro i od orgazam.
ti go pravat umot kasha.

:lud:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Step up-многу добар тинејџерски филм...Кој има можност нека го гледа.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Темава е глупа или бар имево на темата е дебилно :)

Како може да прашаш кој филм те освоил од прв пат? :pos:

Песна да е ајде да ти влезе од уво од второ трето слушање ама филм нормално ако не ти се свиѓа од прва нема вторпут да го глеаш...Не ти е логички изнесено :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom