Филмови каде негативецот победува (внимателно, спојлери)

2

~2A

Гостин
Omen I и II, Rosemary's baby.
Кај модераторот те пријавив! :P
Уште не ми е гледан овој Омен му се токмам ама никако да го симнам, а ти веќе ми кажа дека лошото тепа!
Има овој ми се чини постар филм и понов направен? И ако има најверојатно стариот би требало да го гледам?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Кај модераторот те пријавив! :P
Уште не ми е гледан овој Омен му се токмам ама никако да го симнам, а ти веќе ми кажа дека лошото тепа!
Има овој ми се чини постар филм и понов направен? И ако има најверојатно стариот би требало да го гледам?
Да тепаше доброто немаше да има втор дел :)
Апсолутно стариот да го гледаш, новиот е тапа.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Гледај го постариот, со Грегори Пек од 1976.
Новиот римејк не е ни приближно толку добар.

http://www.imdb.com/title/tt0075005/
--- надополнето: 31 октомври 2012 во 11:08 ---
И секако, чекаме да ја видиме Angelina Jolie во Maleficient, приказната за Заспаната убавица раскажана од страна на злобната волшебничка:sneaky:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Сношти го гледав, го фати ли уште некој филмов на Телма?

Во филмов Елвис, младо момче штотуку излезено од морнарица се упатува во гратчето Корпус Кристи, Тексас да го запознае својот биолошки татко со кој никогаш не се сретнал. Сепак, бидејќи средбата со татко му поминува лошо, и не е примен во семејството, смислува план да се одмазди кој започнува така што ќе има инцест со неговата полусестра...А тоа е само почетокот.

Kajgana Shop

На врв Bottom