Физичкиот изглед на првиот состанок

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
А каде јас нагласив дека би идела со потпросечен ? Кажав доколку изгледот му е солиден а поседува карактер каков што јас барам би била во врска. Ти не си ја сфатил мојата поента.
Значи без разлика на карактерот и се остало ... доколку е грд не ја бива работата накратко кажано ... тоа ми беше поентата и ОК е го добив твојот одговор(индиректно) а и однапред го знаев !
Битно е се, но без т.н. солиден/просечен физички изглед нема ништо, тоа ми беше и поентата што сакав да ја искажам на темава !

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
...е значително поразличен од оној на вториот состанок :D.

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Значи без разлика на карактерот и се остало ... доколку е грд не ја бива работата накратко кажано ... тоа ми беше поентата и ОК е го добив твојот одговор(индиректно) а и однапред го знаев !
Битно е се, но без т.н. солиден/просечен физички изглед нема ништо, тоа ми беше и поентата што сакав да ја искажам на темава !
Се согласувам.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
...е значително поразличен од оној на вториот состанок :D.
Ку* те боли тебе, ти и да си најружен на свет пак ќе си завршиш работа со 2 тегли ајварче ... :X3::LOL:

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Не чепкај у ајварот :cautious:
Ако мислиш на празна зошто 2, и една ќе заврши работа:D
Наравоучение - за секое тегличе има и капаче.:D

2

~2A

Гостин
Јас мислам дека физичкиот изглед е битен фактор да не речам најважен фактор за да привлечеш некого/ја.Прост пример:Се загледуваш онака random низ чаршија и ти се допаѓа некое девојче (секако физички), не ја познаваш лично,но ќе се заинтересираш некако да оствариш контакт со неа.
Не и знаеш карактер,но ќе го дознаеш понатаму што значи дека за да ти се допадне некој и да остварите нешто повеќе треба најпрвин да те привлече физички, па потоа карактерно.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Не чепкај у ајварот :cautious:
Ако мислиш на празна зошто 2, и една ќе заврши работа:D
Наравоучение - за секое тегличе има и капаче.:D
Не си бил на онаа тема со ајварот...
Еден член отвори тема пред некој месец и напиша демек со 2 тегли ајвар ќе ти даеле по студентските домови студентките...
Темата секако беше хумор, но ме потсети твојот никнејм на таа тема затоа и ти напишав ти да немаш гајле и да си ружен чим имаш ајвар ќе ја биде работата ......... кулирај (y)
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 20:58 ---
Јас мислам дека физичкиот изглед е битен фактор да не речам најважен фактор за да привлечеш некого/ја.Прост пример:Се загледуваш онака random низ чаршија и ти се допаѓа некое девојче (секако физички), не ја познаваш лично,но ќе се заинтересираш некако да оствариш контакт со неа.
Не и знаеш карактер,но ќе го дознаеш понатаму што значи дека за да ти се допадне некој и да остварите нешто повеќе треба најпрвин да те привлече физички, па потоа карактерно.
Така е бе другарче ........... ти потпишувам со две раце ...
Изгледот е еден вид пасош за понатака...
Ниту она ќе те запознае подобро тебе, ниту пак ти неа доколку не остварите прв и основен контакт, а ако нема меѓусебна физичка привлечност и тој прв контакт ќе биде бурлески и пропаст, така да за понатака не останува ништо !

Член од
8 декември 2009
Мислења
702
Поени од реакции
528
Не си бил на онаа тема со ајварот...
Еден член отвори тема пред некој месец и напиша демек со 2 тегли ајвар ќе ти даеле по студентските домови студентките...
Темата секако беше хумор, но ме потсети твојот никнејм на таа тема затоа и ти напишав ти да немаш гајле и да си ружен чим имаш ајвар ќе ја биде работата ......... кулирај (y)
Е јбг сум промашил:(. Ништо, ќе ебеме догодина:D;).ваљда.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom