Зависи... колку сакаш биди убав ако си глуп и напорен јбг и така не иде.. Еве на пример мене ме привлекуваат амбициозни личности, упорни, стабилни , не мора да има пари..! Доколку ме шармира со карактерот, ставот.. начинот на размислување..а надворешниот изглед му е солиден.. ништо посебен.. ке го игнорирам тоа! Ке посветам внимание на останатите квалитети! Патем тоа си е индивидуална ствар! Не негирам дека изгледот е важен! Ке наведам пример.. Имаше еден дечко.. вистински убавец (нарцис) со самодоверба на високо ниво, ме привлекуваше.. но после 2 реда муабет заклучив дека е доста напорен.. што ке ми е таков?! Колку и да звучи клише.. жива вистина е, убавината привлекува на кратки стази додека карактерот на долги! Мое лично мислење. Поз.
Види сега јас не сум мало детенце па да не ги разбирам работите и да лупам онака...
Однесувањето може да се корегира, со некоја ќе пробаш на еден начин ако не иде со следната ќе пробаш на друг начин и.т.н. Однесувањето може да се корегира своеволно...
Проблемот е во тоа што изгледот невозможно е да се корегира, остај тоа гардероби, фризури и сл. ниту грдата девојка може да се направи да биде убава, ниту пак грдото машко може да се направи да биде лепотан... едноставно тоа е генетика и тука нема бегање...
Парите исто така се важни, но немора човек да има полн вагон пари за да некоја цура му даде, сепак не сме некоја богата држава во која повеќето се расфрлаат со пари...
Со просечна сума на пари може да се заврши работа(да се ќари цура), но други се проблемите... од физички карактер и немој да ме убедуваш во спротивното бидејќи сум искусил милион работи и милион дешавки поврзани со оваа тема и можам цела книга да напишам за ова...
Со добро бон-тон однесување човек максимум може да стекне пријателства и ништо повеќе, а што фајде од пријателствата кога на никоја не и се допаѓаш во физички смисол... добрите односи ќе си останат само на пријателска база и точка...
Машкото сака да клеца само девојки кои му се допаѓаат физички, а со девојките кои не му се допаѓаат физички а има добри односи може да биде максимум другар !
Потполно исто е и со девојките, девојките сакаат да се клецаат со машки кои им се физички привлечни, а со оние машки кои не им се физички привлечни а се во добри односи можат да бидат максимум другари !
Еве ти си женско дали би сакала да идеш и да се клецаш(значи физички контакт) со некој кој физички не ти се допаѓа, па макар и дечкото да има перфектно однесување(какво што ти сакаш) па и да има пари, секако дека не сакаш !
--- надополнето: 19 февруари 2013 во 20:46 ---
Шо да праеме бе Луки , нас грдите ергени момите не не аресат. За нас Господ измислил темница, а за момите кеса на глава.
Да направиме здружение на грди момци ... јас, ти, Лаки Џуниор ... ко је следечи члан нашег друштва ...