Така е за вкусови не се дискутира...мене пак оваа не ми е океј така да ...можеме да се сложиме дека водителката еПесната е рап..Плус има фалшеви ептен на рефренот..
Но нели,за вкусови не се дискутира..
Али ете пак овие момци не фалшираат,напротив вокалот и гитаристот се доста талентирани,а сепак не победија
ахаахаххаха Скипи антиталент!!! А и тајсон не е ништо подобар.
Ај баш да чујам што не е океј со оваа песна? Самиот кажа за Скипи дека е антиталент за пеење ај да чујам што ќе речеш за момциве,т.е поткрепи со аргументи..Така е за вкусови не се дискутира...мене пак оваа не ми е океј така да ...можеме да се сложиме дека водителката е
Се согласувам дека Скипи е антиталент за пеење но има добар сенс за продукција...а Тајсон е добар...има специфичен стил што е малку поразличен од екипата 150цм односно ДнК:pos2:
Ај баш да чујам што не е океј со оваа песна? Самиот кажа за Скипи дека е антиталент за пеење ај да чујам што ќе речеш за момциве,т.е поткрепи со аргументи..
:pos2: :pos2: :pos2: Слатко се изнасмеавкакви аргументи ти требаат за вкусови?ни мене не ми се ок,не ми се свиѓаат...и што?ќе ми бараш да ти образложам зашто?едноставно,тоа што го свират не е тоа што јас сакам од музика,не ме задоволува и слично.што поголем аргумент ти треба од тоа?јбг,не секого импресионираат демек тешки солоа(сакам солажи)..
:pos2: :pos2: :pos2: Слатко се изнасмеав
А од кај знаеш ти што свират они? Не се Slipknot ili Children of Bodom?
Или сакаш да кажеш дека рапот е музика за тебе?:wink:
Поентата беше дека песната нивна има тешки фалшови.. е сега ако според тебе фалшот е критериум за квалитет во музиката тогаш сам си откри колку и знаеш што е тоа музика..
Рап песна се прави многу полесно братче..за разлика од едно соло што треба да се осмисли и да го отсвириш за тоа ти требаат доста години здраво свирење и вежбање..
Штоооооооооо?! :ija:
Е и јас се изненадив кога ми кажаа дека и човечево се појавило, а се запрепастив кога пред малку ја слушнав песнава :smir:Штоооооооооо?! :ija:
Чекај, сонувам или во моментов стварно го слушам ова??? :icon_eek: