Феминизам!

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
833
Поени од реакции
1.215
Ако сакаат феминистките да прават повеќе пари, нека научат занает и нека редат плочки, изолација, ѕидање, клима монтери и тн и тн... и ќе добиваат поголем принос !

Член од
14 август 2018
Мислења
4.737
Поени од реакции
10.464
Камала не беше ни блиску до победа, толку лош избор и демократите гласачи не го оправдаа.
Ако 48.3% од гласовите за таков створ што треба да одлучува за судбината на Светот, за тебе е "малку"... :rolleyes:

И ако нешто овие избори покажаа и потврдија, тоа е дека америка е труло општество зрело за ремонт од внатре!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.108
Поени од реакции
30.174
Ако 48.3% од гласовите за таков створ што треба да одлучува за судбината на Светот, за тебе е "малку"... :rolleyes:

И ако нешто овие избори покажаа и потврдија, тоа е дека америка е труло општество зрело за ремонт од внатре!
Ако нешто покажа е дека изборите во 2020 беа наместени и повеќето американци скаат квалитетни промени.
Каде се 10М гласачи од Џо за Камала?

Член од
14 август 2018
Мислења
4.737
Поени од реакции
10.464
Ако нешто покажа е дека изборите во 2020 беа наместени и повеќето американци скаат квалитетни промени.
Каде се 10М гласачи од Џо за Камала?
Па што знам за "повеќето" американци, оти 51% е минорно водство!

А тие 10мил гласови што ги бараш не постоеле ни за сениониот Џо.
Практично Камала освои ист број на гласови со сенилниот... и тоа е се што треба да знаеш за америчкиот избор.

До пред некое време барем глумеа демократија...
Сега го бираат помалото зло ко да се локални избори во општина Облешево-Чешиново.
А да, и Марко Рубио ќе им биде Бујар Османи.

Член од
12 март 2024
Мислења
143
Поени од реакции
244

Трамп победи и на electoral и на popular vote. Тоа се смета за убедливо.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.832
Поени од реакции
23.171
Болдот да, ќе дојде @PurplePuma да не подбере :D
Neka se vrati ednas od sesija , ke se istusi tuka. Toa valjda del od terapijata i e :cautious:
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 435985
Покасно пријавен за силување.
Ej mi teknuva na ova klipce, od czech street ili taka nesto bese :D

Последно уредено:
Член од
15 јануари 2020
Мислења
600
Поени од реакции
1.984
Neka se vrati ednas od sesija , ke se istusi tuka. Toa valjda del od terapijata i e :cautious:
Автоматски споено мислење:

Ej mi teknuva na ova klipce, od czech street ili taka nesto bese :D
Се гледа дека ја ВЛАДЕееш материјата.

Kajgana Shop

На врв Bottom