Феминизам!

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Душо, јас на оваа тема можам да те закопам со факти за кои не си свесен, али помина тоа кога си го трошев скапоценото време на залудни дискусии на форумов. Еднаш те предупредив дека не знаеш што зборуваш на друга тема, не ме послуша. Сега ќе те оставам да расправаш некои евтини приказни и да се бламираш. Ете ти ја Андродаира, прајте си муабет.
Слабо видов јас факти.
Ако додека беше банирана на форумов, ти раскина дечкото, или те фати мрза да работиш, па пак даде отказ и општеството ти е криво, тогаш знам оти ти е тешко. :)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.229
Слабо видов јас факти.
Ако додека беше банирана на форумов, ти раскина дечкото, или те фати мрза да работиш, па пак даде отказ и општеството ти е криво, тогаш знам оти ти е тешко. :)
Пак глупости. Имаш проблеми со егото, среди тоа малку. Веројатно ради истото имаш и проблеми со анксиозноста. ;)

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Пак глупости. Имаш проблеми со егото, среди тоа малку. Веројатно ради истото имаш и проблеми со анксиозноста. ;)
Од шо те ебе општеството ли ја фати ти? Или дисфункционално семејство си носи последици? :D

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.229
Од шо те ебе општеството ли ја фати ти? Или дисфункционално семејство си носи последици? :D
Се надевам дека ќе ти умрат и останатите од тие што ги сакаш. Ти со испоцркани луѓе околу тебе, јас со дисфункционално семејство. Се гледаме на дното! :*

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Се надевам дека ќе ти умрат и останатите од тие што ги сакаш. Ти со испоцркани луѓе околу тебе, јас со дисфункционално семејство. Се гледаме на дното! :*
Овие ли ти се аргументите шо ми се пофали пред 20 минути оти ги имаш? Оти продолжи да пишуваш, ама никако да ги презентираш.

А мори Агдо, дете социјалистичко, не се бориш ти за права, ти се бориш за кур.
Сине, да беше сексот лек, јас до сега ќе бев бесмртна, полна со радост и елан. :D

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.229
Овие ли ти се аргументите шо ми се пофали пред 20 минути оти ги имаш? Оти продолжи да пишуваш, ама никако да ги презентираш.

А мори Агдо, дете социјалистичко, не се бориш ти за права, ти се бориш за кур.
Што е пичко, те заболе па почна да ми копаш по постовите со обид да ме навредиш? :icon_lol:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.229
Шо да ме заболи? Клетвата како аргумент? Ох мори мајко.
Ти кажав, јас одамна не изнесувам никакви аргументи тука. Не барај по постовите, нема да најдеш!

П.С. Мавав назад со камењата што ми ги фрлаше ти.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Ти кажав, јас одамна не изнесувам никакви аргументи тука. Не барај по постовите, нема да најдеш!

П.С. Мавав назад со камењата што ми ги фрлаше ти.
Агдо, аргументи бе, дете.

П.С. И ти ли имаш несоница од терапијата? lol :D

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Нема аргументи!

(Не ти треба терапија)
Тоа е тоа, нема аргументи.

Да, има изживување врз жените у овие муслиманските вукојебини, ама у Македонија нема мори, Агдо.
Ако ти се ебеш со муж кој те тепа, е исто како да дружиш со сериски убиец. Не е до општестовото, до тебе е.
Ако немаш работни вештини и квалификации, а некој муж зема 30.000 плата, не е до општеството, до тебе е.

И кога ве читам тебе и таквите ко тебе на овој анархистичкиот фронт на фејзбук, одам да серам штом стигнам докај 10тиот пост.

Греота е мори, Агдо. :D

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.229
Тоа е тоа, нема аргументи.

Да, има изживување врз жените у овие муслиманските вукојебини, ама у Македонија нема мори, Агдо.
Ако ти се ебеш со муж кој те тепа, е исто како да дружиш со сериски убиец. Не е до општестовото, до тебе е.
Ако немаш работни вештини и квалификации, а некој муж зема 30.000 плата, не е до општеството, до тебе е.

И кога ве читам тебе и таквите ко тебе на овој анархистичкиот фронт на фејзбук, одам да серам штом стигнам докај 10тиот пост.

Греота е мори, Агдо. :D
Ова се твоите аргументи? Свесен си дека се тотално невалидни?
И кажи ми, како сакаш после ова да ти реплицирам на дискусија и да ти изнесувам аргументи?

П.С. Знам кој дупли си. ;)

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Ова се твоите аргументи? Свесен си дека се тотално невалидни?
И кажи ми, како сакаш после ова да ти реплицирам на дискусија и да ти изнесувам аргументи?

П.С. Знам кој дупли си. ;)
Невалидни? Шо е невалидното, Агдо? Имаш некаков аргумент? Или сакаш сосила да го натераш некој да ти дава поголема плата, а си помалку вредна?

Де пиши ми у ПП кој дупли сум. :pos:

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.899
Поени од реакции
25.229
Невалидни? Шо е невалидното, Агдо? Имаш некаков аргумент? Или сакаш сосила да го натераш некој да ти дава поголема плата, а си помалку вредна?

Де пиши ми у ПП кој дупли сум. :pos:
Отров!

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Де мори Агдо, пиши ми кој ми е другиот акаунт, и јас сум со месеци у потрага по алтер егото ми. Не за џабе те токмиме да те праиме Brazzers детективка со јаки финтици на испрашување. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom