Фармерки vs. сукња

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сукњи. Постојано, кога би можела постојано би била во нив. Порано многу почесто носев фармерки и панталони, но последнава година постојано сум во сукњи и зимно и летно време. Убаво се осеќам, пријатно ми е и удобно ми е во сукњички.:pipi: И нормално ги носам, затоа што убаво ми стојат.:)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Фармерки... Сукњи не сум носел досега. :pos:

А женските повеќе ми се допаѓат кога носат фармерки. :)

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Зависи од ситуација; генерално сум за сукња,поженствена е, плус сексистичко-шовинистички дел од гардероба (машките вообичаено и на најголем број меридијани не можатда ја носат ако сакаат да глумат нормални):baeh:

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Ја секогаш носам фармерки и некогаш пантоломчиња и мн ретко сукна се разбира за прочка тоа може..А женските дали во сукња или во фармерки не ми менува многу, ако е убава во едното ќе биде и убава и во другото =)

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
највеќе носам фармерки, но сукњите не ги изоставам, омилени ми се од гардеробата!:pipi:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Најубаво се чуствувам кога носам сукњи и фустанчиња онака повеке се сакам кога ке се видам у огледало што би се кажало повеке си се свигам на самата себеси:pos2:.А башка тоа многу удобно се чуствувам, затоа сукњите се ми неизоставен дел од гардеробата особено за навечер за излегување.Фармерки носам најчесто на училиште и на слични места на тоа:toe:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Преферирам фармерки, затоа кога ќе се облечам во сукња понекогаш сите се како:wow, what is going on with you?!:icon_lol:

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Фармерки затоа шо ми се најудобни, а јас по удобност си бирам шо ќе носам така да дефинитивно они:pipi:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
Фармерки дефинитивно сукњи носев порано и тоа ретко ама сеа ич.
Може само некогаш да облечам ама од тие подолгите до колената

MacuShh. x3

Zver (xx
Член од
1 април 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
Би избрала панталони или фармерки,, ако се панталони боја црна или бела,, а фармерки обични :):)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Ја преферирам женски у сукњи, женски нозе, голи или у чорапи сеедно, ми се нешто како фетиш... :)
П.С. и кратки панталончиња вршат работа :wink:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Farmerki, mrazam suknji, voopsto ne se osekam udobno vo niv.

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
е ја сум за двете,мислам нормално ако има што да ги попуни:pipi:

М

Мрак

Гостин
Засекогаш фармерки.Суќна немам облечено...од 4 одд.Многу е поубаво панталони да носиш,отколку суќна,покомотно ми е мене:toe:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
кратки сукњички обожавам, добро ми стојат (ова малку самоуверено), ги истакнуваат нозете и убаво се чуствувам кога ги носам, ама не би ги оставила ни фармерките:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom