Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Луис имал проблеми со менувачот му ставиле нов и доби казна од 5 места наназад на гридот. Но, после него добија казна и двете Тојотки, така да 3-те болиди ке стартуваат од бокс со тоа што напред ке биде Хамилтон.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.819
можеби на оваа трка мерцедес не се конкурентни, но хамилтон и ковалаинен со нивните таленти ќе се обидат да пронижат некое бодче
поздрав до сите фанови на сребрената стрела:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Многу слаби квалификации,да се надеваме утре барем на некој бод.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
да се надеваме дека ке се исчукаат во првиот свиок, а мекларен ке оди на стратегија со 1 застанување за Хамилтон. Замислете тргнува со полн резервоар и поминува само со 1 бокс :vozbud:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.819
да се надеваме дека ке се исчукаат во првиот свиок, а мекларен ке оди на стратегија со 1 застанување за Хамилтон. Замислете тргнува со полн резервоар и поминува само со 1 бокс :vozbud:
е таа стратегија ми е омилена претходната сезона најчесто ја користеа тимовите на рено и тојота:helou:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Катасторфа....јас мислам дека барем до Шпанија додека се конструира онака како што треба болидот ништо не правиме...Дотогаш заедно со Ферари ке играме druga rolja во Ф1...Правата битка ке се води меги Браун-Мекларен Ф1 и БМВ, за можеби и да има улога и Ред Бул и Торо Росо....Значи второлигашите ке станат прволигаши и обратно.....Шо би рекол Миленко...:)

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Си чула ама не добро... КЕРС (кинетик енерџи риковер систем), и тоа го поседуваат Мекларен, Ферари, БМВ... другите го немаат. Така да целиов пост не ти држи ич вода :)
ехехе..епа ај вака..ја пошо неам појма и дека постот ми е баз везе...дај ти така паметен и бистар како што си, објасни за да сватиме и ние кои 12 години зивееме во светот на Формула 1...

позз

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ехехе..епа ај вака..ја пошо неам појма и дека постот ми е баз везе...дај ти така паметен и бистар како што си, објасни за да сватиме и ние кои 12 години зивееме во светот на Формула 1...

позз
Епа еве ти објаснив...

+ кими го бакна ѕидот во австралија, маса имаше дефект се на се Ферари со 0 бодови. (а можеа мнногу повеќе:smir:)

Мекларенот на Хејки се паркира во гаража по 1 извозен круг, а Хамилтон заврши на 4-та позиција.

ЕДИТ: Немојте некој да ми спомнал дека Кубица е одличен шофер. Победата му беше на дофат, СЕ ИЗБРУКА тотално.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Луис докажува дека е најдобрат !Браво:)

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
хмм.... ми се намалува прашалникот. па ок е...мое мислење е дека ќе си повозат уште една до две трки браун и компанија а после повторно ќе биди стара приказна Мекларен - Ферари... ако ги дозволат дифузерите или како и да се викаа тогаш и ѕверовите ќе стават а тогаш се е јасно... сигурен сум дека повторно ќе се тркаат само МЕКЛАРЕН и ферари и кубица ќе се меша.. па позз:smir:

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Луис докажува дека е најдобрат !Браво:)
Како ?!!?!!?

Со тоа сто на самиот старт се судрија некои болиди и мораа да одат во бокс...откажување на неколку болиди..и судирот на 3круга пред крајот помегу Кубица и Ветел...?!?!

Беше Хамилтон стабилен тоа го признавам но ништо не направи за да го изјавуваш дека бил најдобар и тоа го покажал баш денес..едноставно имаше срека...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Па се виде бре кој е бр.1 моментално .... :vozbud::vozbud:

Од 18то стартно место, Царот заврши четврти, а по казната на Трули дојде до третата позиција, стварно СВАКА МУ ЧАСТ !!! Искрено да кажам, јас воопшто не очекував тој да освои ниту бод денеска, но на крај им покажа на сите, кој е кој.

Штета само што Хеики пак го фатија малерите .. :nesum:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.932
Поени од реакции
8.819
браво за Хамилтон, го извади максимумот од оваа трка, штета за хајки кој не беше виновен за неговото испаѓање
ианку на почетокот на трката мислев дека Ферари ќе испаднат победници во однос на Мекларен, но испадна дека тие имаат поголеми проблеми од Мерцедес:smir:

Член од
16 март 2009
Мислења
41
Поени од реакции
0
Фан сум на Мекларен и навивам за него од кога знам за себе ама мислам дека Хајки Ковалаинен не го бива според мене Де Ла Роса тест возачот е подобар возач од Хајки. Хамилтон ѕвер алал да му е

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Хејки си е супер возач... не ни треба уште еден Алонзо во тимот па да има искри, кавги и расправии. Се на се Хејки може да биде поконкурентен, некако слабо доаѓаат до израз неговите квалитети.

Kajgana Shop

На врв Bottom