Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
i ja sakam da pobedi alonso i pa eden-dva pobeda ne e taka loso,a?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еден два победа е идеално... и тешко изведливо поради конкуренцијата!!! пред се од Ферари и BMW Заубер

Едит: Значи ова што го зборував донекаде се исполни. Мекларен ке стартоваат 1-2, а Ферари со Кими е на 15 место. Се надеваме на 1-2 победа за Мекалрен и првата победа на Хамилтон :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Темава замрела одамна. Значи на Монако Алонсо победи, Хамилтон беше втор. Ферарито на Раиконен откажа, а Маса заврши како трет.
Во канада, Хамилтон ја забележа првата пол позиција во кариерата, и првата победа. Буквално сме сведоци на пишување на историјата. Со откажувањето на Маса, и слабите пласмани на Алонзо и Раиконен, Хамилтон е прв во генералниот пласман со 8 поени пред Алонзо, а Мекларен е некои 15 поени пред Ферари.
Наредниот викенд се вози трката во Индијанаполис САД, каде што лично очекувам Хамилтон да ја забележи втората победа.:zver:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
iskreno ne sum fan na mc laren ali sakam Hamilton da bide sampion deckoto e super

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Definitivno M'claren se najdobri. So se odnesuva do Alonso ne go pocituvam mnogo poso koga gubi premnogu e lut. Moj favorit e hamilton. Inace pocnav da go mrzam Kimi posto gi sitna M'claren za eden beden tim kako sto e Scuderia. Do krajot sezonava ke bide mn interesna da se vidi koj ke bide vtor poso Lewis veke si ja zagarantira titulata (da ne go urocam).

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
поздрав до сите фанови на Мекларен и јас сум еден од нив :), уште е многу рано за титулата, али секоја чест за Хамилтон многу добар возач тој по трката во Индијанаполис има 58 бода пред Алонсо со 48 и Маса со 39 бода, а во трката за конструктори Мекларен со 106 бода се пред Ферари со 71 бод.
Поздрав па се надевам и во Франција на 1 јули ќе има еден-два победа за Мекларен.

pojma_nemam

Пиво
Член од
27 јуни 2007
Мислења
288
Поени од реакции
1
za zal alonso imase problemi so meuvacot i ke startuva 10 ama pa za toa napred e hamilton da ne i dozvole na ferari ne se doblizat premnogu do mc'Laren inace i jas sum za timo ne me interesira koj ke voze vo nego ama sakam hakinen da se vrne coveko bese zakon

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Како што тргнала работата... Хамилтон ке ја освои шампионската тутила. Ѕвер е човекот нема што. И да ја освои оправдано ке му биде. Очекувам утре тој да победи!

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Dali lani ili izminative 5 godnini nekoj do vas navivashe za McLaren!
Ajde ajde i vas vi dojde redot da kazete nekoj zbor, do godina moze ke se penzionira ushte nekoj pa togash pa pak da se poraduvate!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еве јас ке ти кажам... За мекларен навивам уште од кога возеше Мика Хакинен (Шумахер 2 сезони прашината му ја голташе, да не споменувам какви дуели имаше тогаш најзакон онај на Белгија ако си гледал формула 1 тогаш :)). А инаку... светот останува на младите. Нормално дека ке се радуваме. Шумахер во пензија а цела слава се префрли на дебитантот Хамилтон. Кој очекуваше вакво нешто?

Алонзо потфрли оваа трка со проблемите со менувачот а Хамилтон успеа колку толку да го обели образот на Мекларен а и да продолжи со историските искачувања на пиедесталот.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
јас воошто не се потресувам што победи Ферари во Франција, дури и очекував да победат.Гледано статистички оваа патека воопшто не му лежи на мекларен.во последните 10 години само еднаш имаат победено тоа кажува све.
16 July 2006 Michael Schumacher Ferrari
03 July 2005 Fernando Alonso Renault
04 July 2004 Michael Schumacher Ferrari
06 July 2003 Ralf Schumacher Williams-BMW
21 Jul 2002 Michael Schumacher Ferrari
01 Jul 2001 Michael Schumacher Ferrari
02 Jul 2000
David Coulthard McLaren
27 Jun 1999 Heinz-Harald Frentzen Jordan
28 Jun 1998 Michael Schumacher Ferrari
29 Jun 1997 Michael Schumacher Ferrari
30 Jun 1996 Damon Hill Williams
Меѓутоа една трка не дава шампион, сепак Хамилтон и понатаму си зема бодиви на секоја трка а тоа е добро

F

fantomX

Гостин
Во формула 1 сум за БМВ, ама многу сакам Хамилтон да биде шампион

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Така ама како што тргнало... Ферари и Кими Раиконен (реално гледано) моментално се без конкуренција. Ферарито оди како лудо, а и Раиконен незнае да нефорсира = Мерцедес ако сакаат некој од нивните возачи да биде шампион имаат доста работа!

Kajgana Shop

На врв Bottom