да да....уште од времето Џордан пипен родман...па не глеав после нба...па пак почнав баш Хајнрих коа беше плеј првиот пат....
сеа им фали само уште една ѕвезда да му помогне на Роуз и ќе фрчат прстени...пошо реално гледанно само он е ѕвезда во тимот...ноа бузер денг се квалитетни али не се тој калибар...мислам дека утка им беше што потрошија толкав салари на Бузер кој требаше да биде 2 ѕвезда после роуз....сеа сезонава баш ме интересира како ќе се уклопат овие што дојдоа пошо комплетно нова клупа иаме...ко шо ми личи ќе идат поише на шут од дистанца...али би требало плеј оф да се обезбеди и доколку се врати роуз на време финале не би требало да е проблем...а за титула догодина
Епа кај си на темава да пишиш, не гледаш сам ко будала пишувам 2 месеци
Инаку да, дефинитивно ни треба уште една звезда, Бузер е солиден играч (одличен офанзивец, ужасен дефанзивец) и дефинитивно можеа подобра звезда да купат....паметно е од Тибс што купува шутери, оти ако запримети лани кога Роуз се повреди, цело време топката се туркаше на пост кон Бузер претежно, немаше шутеви од далечина а сега гледам Тибс бара поразновиден напад, Корвер не го покажа тоа што се очекуваше/посакуваше па затоа беше продаден, сега ќе видиме со Белинели како ќе биди на таа позиција, Хајнрих е одличен плеј/ниско крило, баш ваков играч барал Тибс кој ќе игра на двете позиции што значи ќе се купува уште еден плеј по се изгледа, Ашик беше за нигде па уште да ја изедначиш понудата на Рокетс беше лудост, вака добивме двајца искусни играчи Назр Мохамед, и Владе Радманович кој исто така е и одличен шутер....се на се многу поразновидни ќе бидиме во нападот тоа ме радува, само уште да се вклопат новиве во тимската кошарка на Булси па се ќе биди во најдобар ред......