GROBAR1986
САМО ПАРТИЗАН
- Член од
- 16 септември 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 92
Нз зш обраќате пажња на небитни, глупи и досадни постови кој имаат цел да испровоцираат, никаква содржина, не изградени ставови си ги мењаат ко времето овие денови, ни самите тие не им е јасно што сакаат да кажаат али таква е болеста јбг, така да турете им она и не се замарајте. Ако јачината треба да ја покажеш по тоа што ке пајачиш во нечиј фан клуб без везе онда браво за пичкарлукот, одамна престанав да реплицирам на такви пациенти, така да мој совет пошо гл некој сеуште наседнува на такви провокации пуштете бре нек ги ако то ги исполнува.
Ихаааааа ,,ПИЧКАРЛУК,, страшен си имаш МУДА до колена!
Ај да те цитирам:
,,никаква содржина,, (Треба ептен да си дибидус за да не сванеш коа некој ти пишува најобична работа башка шо е чиста истина за која си и сам свесен само компексите работат на велико па и да ве разбере чоек.Не за џабе напишав дека секој треба за својот неуспех прво да погледа у себе па онда кај другите а не као вас дека 15 год ви е крив партизан,судиите и цацко.Бреееј комплекс!Али јбг очигледно уживаш коа си вечно СЛЕДЕЧА СЕЗОНА)
,,не изградени ставови си ги мењаат ко времето овие денови,, (Шо си сакал да кажеш со ова веројатно и сам незнаеш ама битно дека си напишал нешто.Кај си ти прочитал дека ја сум мењал ставови еден Господ Бог знае само.ај покажи бар со еден пример и доказ??
,,пациенти,,
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
За крај шо да кажам Знеш длабоко у себе дека боли и за ФК и за КК али не ти се признава па и коа размислеш и боље е така бар ке си се тешеш као ништо да не било!!
П.С Лепо каже Кари Пешич ,,Они дају кош а ви скидате гаче!!
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)