- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.633
- Поени од реакции
- 10.353
АМО растура
Ајде, Ајде, ќе има клање во Пионир, ми се допаѓа
Па се чекаше да се опраи клубот, управа да не краде ко луда, и бојкот престануваАјде, Ајде, ќе има клање во Пионир, ми се допаѓа
П.С. Фативте некој денар, па одма во Пионир, онака ве немаше никаде кога губевте по 40+
Волим партизан црно беле боје ваљда мислешецигани ке го јадете од црно бело цунами волим партизан и црно беле боје
А, разликата меѓу неговиот и твојот пост е сврзникот "и" или не читам убаво?Волим партизан црно беле боје ваљда мислеше
Да, разликата е сврзникот, кој многу менуваА, разликата меѓу неговиот и твојот пост е сврзникот "и" или не читам убаво?
Малку е глупо на оваа тема да правиме ваков муабет, ама де кажи ми што тоа "и" многу менува, жити све?Да, разликата е сврзникот, кој многу менува
Вака... Кога ќе кажеш волим партизан и црно беле боје, си рекол го сакам партизан и црно белите бои, додека без сврзникот како и треба и како иде песната и се живо, значи го сакам црно белиот партизан или го сакам партизан кој што е црно бел (мора буквален превод, колку и да звучи глупо), што значи првото е неправилно и глупаво звучи на српскиМалку е глупо на оваа тема да правиме ваков муабет, ама де кажи ми што тоа "и" многу менува, жити све?
Можда е неправилно ама има исто значење, тоа ми беше и зборотВака... Кога ќе кажеш волим партизан и црно беле боје, си рекол го сакам партизан и црно белите бои, додека без сврзникот како и треба и како иде песната и се живо, значи го сакам црно белиот партизан или го сакам партизан кој што е црно бел (мора буквален превод, колку и да звучи глупо), што значи првото е неправилно и глупаво звучи на српски
Назад у трло бре.цигани ке го јадете од црно бело цунами волим партизан и црно беле боје