Фан клуб:Црвена Звезда

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ајде, Ајде, ќе има клање во Пионир, ми се допаѓа :D

П.С. Фативте некој денар, па одма во Пионир, онака ве немаше никаде кога губевте по 40+ :icon_lol:
Па се чекаше да се опраи клубот, управа да не краде ко луда, и бојкот престанува :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Малку е глупо на оваа тема да правиме ваков муабет, ама де кажи ми што тоа "и" многу менува, жити све? :D
Вака... Кога ќе кажеш волим партизан и црно беле боје, си рекол го сакам партизан и црно белите бои, додека без сврзникот како и треба и како иде песната и се живо, значи го сакам црно белиот партизан или го сакам партизан кој што е црно бел (мора буквален превод, колку и да звучи глупо:D), што значи првото е неправилно и глупаво звучи на српски :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Вака... Кога ќе кажеш волим партизан и црно беле боје, си рекол го сакам партизан и црно белите бои, додека без сврзникот како и треба и како иде песната и се живо, значи го сакам црно белиот партизан или го сакам партизан кој што е црно бел (мора буквален превод, колку и да звучи глупо:D), што значи првото е неправилно и глупаво звучи на српски :)
Можда е неправилно ама има исто значење, тоа ми беше и зборот :D

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Колку што може да се прочита парите од овој меч ке бидат наменети за хуманитарна цел (битка за бебе), т.е купување инкубатори, повод повеке да се наполни пионир.
--- надополнето: Oct 3, 2011 5:38 PM ---
цигани ке го јадете од црно бело цунами волим партизан и црно беле боје :pos:
Назад у трло бре.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Пробата успеа, падна Баерн у Пионир :)

После 4 години, Делије повторно на кошарка, одлична атмосфера и добро изиграна утакмица. Најистакнат кај нас, кој друг ако не, Морисон :cuc: со 17 поени и 6 скока. После му беше досудена техничка, ама изигра стварно одлично. Треба само да ја подобри играта у одбрана. После него најефикасен беше Човиќ со 12 поена.

У сабота почнува сезоната у АБА лига, играме со Хемофарм у Пионир, ваљда од 8 саат:)

Kajgana Shop

На врв Bottom