Фан клуб:Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.630
Поени од реакции
1.197
Aj neka ni e cestito pobeda i neka se mnozat ust mnogu vakvi...kakov merak mi napravija, sekoja cest....

Majk Tejlor e najdobriot Amer sto voopsto ce stapne na Balkanot.

Eve ja negovata proslogodisna statistika vo NBA:
http://www.draftexpress.com/profile/Mike-Taylor-5211/

Protiv NYK imal 35 poeni, ako dobro se secavam.
Treba da stigne uste eden centar, Avstralijanec.
Zver od igraca!

Napred Zvezdo ludo volim te!
Nema sto da se kaze klipot se govori...No ostanuva da vidime kako ke se pokaze vo Zvezda i nek mu e so sreka :helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Бејли си замина, е сега како да го коментирам ова сварно незнам :kesa: Ги реши комшиите, а другите утакмици ги изигра многу слабо, али нема веза со среќа нека му е во кариерата понатаму :icon_lol:
Очекувам Тејлор да биде во тимот уште денес против Цибона, и нормално да ги убие :ija:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Cibona vo Beograd pristignuva prakticno bez asalen centar, posto prvite dvajca ne se vo moznost da nastapat.
Ce ima minut-po-minut prenos na sportal i tv prenos na Kosava.
Uf kako sakam da gi zgazime ustaskive picki!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.630
Поени од реакции
1.197
Edvaj cekam vecer natprevarot so Cibona i se nadevam deka ke izvleceme povolen rezultat i da vlezeme vo forma. Inaku na vecerasniot natprevar za zal Tejlor nema da moze da debitira...:tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Мајк Тејлор не игра, Бејли си замина ??? Кој ќе игра после?:tapp:

Опа, опа, опааааааа Цибона го изеде 20 разлика.Ајде, ајде газење по ред сега на сите !

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Полека полека почнува да се средува работата само така нек се продолжи штета што не заигра денес Тејлор али има време и за тоа.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.630
Поени од реакции
1.197
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Epa aj so sreka, inaku koj ne ja gledal utakmicata momentalno ja ima na RTS sat...
Фала за информацијата, ја пуштив сега да ја изгледам :) Не фаќам РТС 2, мамето :tapp:
п.с Мајк Тејлор не изиграл кој знае како, но игра прекрасна одбрана.Искрено мислев дека ќе е некој што сака да игра само напад, но со каква енергија игра одбрана охохохо :) Ќе биде супер засилување за нас.

Како што изминува натпреварот(репризата де) се повеќе ме воодушевува Тејлор :back:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Вук ги отвори максимално, свака част. Тејлор не ме импресионираше, ама ај ќе биде подобар со тек на време, додека се навикне :)

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Нека ни е честито победата во дерби ова година имаме подобар тим од лани неуиграност касните припреми си го дадоа своето за неуспешен старт али има време да се исправат грешките победата во дерби е мотив поике за тоа. Нека ни е честито и новото/те појачувања погледнете го само видеото доле овој вака ако забива ке го крева пионир на нози.
http://www.sportske.net/vest/kosarka/kralj-zakucavanja-u-zvezdi-10345.html
izvini koj PIONIR ke go kreva na noze PRAZNIOT!!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Вчера ја гледав утакмицата снимка ја имаше на Еуроспорт 2,Вук ги реши на крај,сварно добро изигра,тој црнецот за малце ќе ја заебеше утакмицата,ама се гледа дека е добар,многу е брз и има јака техника....
Ќе биде интересно оваа година :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Вук ги отвори максимално, свака част. Тејлор не ме импресионираше, ама ај ќе биде подобар со тек на време, додека се навикне :)
Абе брат направи некои грешки, ама мораш да сватиш дека му е ПРВА утакмица у Европа.Играше многу брзо, а по после толку години поминати во Америка не ме ни зачудува, примаме кош тој ја фаќа топката и тргнува брзо, т.е филозофија на секој современ :) тренер сега е брза кошарка ама не до толку, како што игра тој.Сношти имаше ситуација во која Звезда, прима кош му изведуваат и тој фрла контра и даваме кош тоа одамна го немам видено.Напишав и погоре, мислев дека ќе биде играч кој сака да игра само напад и да троши топки, но енергијата во одбрана што ја прикажува, борбеноста ( имаше ситуација кога за топка прескокна и едни столови таму :) ).Ќе ги убива противничките екипи, после Нова Година ќе видиш :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom