Фан клуб:Црвена Звезда

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Гробари се со навијачите на ПАОК...:smir:
Се водат според христијанството, не се збратимени само со грците него и со руски навијачи, Делије со на Спартак Москва т.е. Фратрија, а Гробари со дел од навијачите на ЦСКА Москва мислам...
Гробари се збратимени со:Цска Софија,Цска Москва и Паок.
има уште некои што се во добри односи како на пример со Клуж и уште некои.

http://sportskacentrala.com/?s=comm&cat=2&id=64736&noco=1
http://sportskacentrala.com/?s=comm&cat=2&id=64718&noco=1
:duel:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ја стварно, еве ја пратам Звезда појше од 10 години али неам чуено овој да заигра на паркет...Според годиниве кога бил у Звезда гледам дека тоа е времето кога тренер беше Змаго Сагадин и кога он имаше страшни фикс-идеи со носење на просечни кошаркари од кои ќе направи јака екипа...Нормално, тоа не му се исполни а притоа потроши мнооооогу пари...
Бил у генерација со Тадија али не добил можност...Како не бе, да бил квалитетен сигурно ќе напраел нешто...Тадија идеше на позајмици, се калеше , се подобруваше за на крај да дојде до првата екипа а овој одма сака на терен...
Срамота е што прави вака , али и срамота е управата на Звезда вака да го валка името на клубот...После да не се чудат кога Пешиќ ќе си отиде затоа што нема организација ...25000 евра алооооо, брука...

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Ај вака...Београд има над милион жители, дали мислиш дека од милион жители нема да се најдат 3000 кои нема да се дел од навијачка група него доаѓаат да ја гледаат Звезда затоа што се звездаши ?
Секоја публика прославува со играчите после крај на утакмица,не знам шо ти е чудно тука :toe:
Пак ќе повторам...Тоа не се Делије, тоа се можда дерби-навијачи али далеку од тоа дека се дел од ДС...Верувај дека ќе се навијаше цела утакмица да беа ДС, немаше да се пее само кога Звезда водеше...Тоа ти се вика организација, а тие луѓе ја немаат него стихијно го праат тоа што го прават...
Делије бојкотираат баскет, они знаат зашто и тоа е нивен избор, ама исто избор на луѓето кои ја сакаат Звезда е да идат на утакмиците на својот клуб...
BOJKOT A PUNE VAM HALE A!!!!:pos2::pos2::pos2:JADNI GANCI

ОК ОК нека биде така... ама зошто немало такви навивачи на Звезда на првите 2 натпревари... ги имаше по 20 души... значи и да не се членови на ДС, ако сакаат да гледат Звезда-баскет зошто не дошле и првите натпревари... колку и да не се навивачи, мислам дека таа работа не иде така... кога се губи да ги нема никаде, а со 1-2 победи да се соберат 100 пати повише... али ајде не е битно тоа...

Е сега околу болдираното... и Скопје е 2 милиона жители па на ракомет Металург (шампиони) има по 100 души, кошарка ЦПБ има по 150 души (а се борат за титулата), фудбал Работнички (до вчера првак на Македонија) има слаба бројка... па нели може да се најдат барем барем по 600-700 души да доаѓаат на утакмици :toe:... не ме сфаќате погрешно, не сакам да навредам некого, далеку од тоа... ама само давам пример, а и вие од ФА и ЦПБ често се расправате околу таа тема... тоа е мое мислење, се надевам дека нема погрешно да ме сфатите... :smir:
DZABE SAKAS DA MU DOKAZES NESTO ZAEBI GLEAS DEKA NA SEKOJ NACIN SAKA ALI NEMOZE DA SE IZVADI ZA TAA SITUACIJA SO "NAVIJAAT NE NAVIJAAT"

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
BOJKOT A PUNE VAM HALE A!!!!:pos2::pos2::pos2:JADNI GANCI

DZABE SAKAS DA MU DOKAZES NESTO ZAEBI GLEAS DEKA NA SEKOJ NACIN SAKA ALI NEMOZE DA SE IZVADI ZA TAA SITUACIJA SO "NAVIJAAT NE NAVIJAAT"
Прво...исклучи капс лок и пишувај како и сите, а по можност кирилица за да не те бришам нареден пат...

За проблематиката се објаснувавме , ако не ти се допаѓа можеш слободно да демантираш културно и со аргументи ....

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
ABE COVEK TI TALENTIRAN SI DA IZVRTUVAS RABOTI NEMOJ DA MI GI IZVRTUVAS RECENICITE ZS STVARNO E TO GLUPO KO PRVO DECKO JAS NIKADE NE SLAVEV TITULA KO VIE PREDVREME A MOE PRAVO E DA SE RADUVAM NA POBEDATA ZS TO E VEKE STORENO.SE GLEDA MN SE RAZBIRAS OD NAVIVANJE KAJ VIDE TI TRANSPARENTI DELIJE ZNAMINJA ONA OVA I DR OBELEZJA ILI NEKOJ NAJAVI NA NAVIVACKIOT SAJT IMAS KLIPOVI MOZES DA VIDIS KOGA NA TIBINI PRISUSTVUVAA NAVIVACKA GRUPA DELIJE ZATOA NEMOJ MN DA SERES GLUPOSTI TE MRZELO STO PISUVAS STO PISUVAS BRE OD TEBE SAMO PROVOKACIJA JAS NE VIDOV NESTO SAGLAM DA PISES ZGORA NA TOA I GI IZVRTUVAS RABOTITE VO SVOJA KORIST
DZABE NE SE GLUPIRAJ MISLI SO GLAVATA NE SAMODA POSTIRAS BZ VEZA I DA KAZUVAS KOJ GI IZVRTUVA RECENICITE NEAM NAMERA DA PRAAM BOSH MUABETI.ALI KAO PRVO (NE ME DRZI ZA ZBOR)NA PRVATA UTAKMICA ILI NA VTORATA NEZNAM IMASE TRANSOVI NA VASITE NAVIJACI SE NADEVAM DEKA SI JA GLEDAL UTKM.A KAO SO MI SE CINI NE SI JA I SAMO PROVOCIRAS BEZ VEZA PISUVAS.I KE TE MOLAM TISINA POSTO SEA VEKE SE E SUVISNO

DANASNJA LEKCIJA SE ZOVE DOMINIRAJ!!!
I DA NE PISUVAM KE TI STAVAM KLIP PA UZIVAJ!!!!
DALI SLUSAS SO TI VIKA DULE POSLUSAJ GO!!
XA XA MOZDA ZA PET GODINA :pos2::pos2:

Прво...исклучи капс лок и пишувај како и сите, а по можност кирилица за да не те бришам нареден пат...

За проблематиката се објаснувавме , ако не ти се допаѓа можеш слободно да демантираш културно и со аргументи ....
ja pa ke kazam bojkot apune vam hale!!!so loso kazav neznam!!!znam deka bole

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
grobarpfc...Опамети се, последен пат ти викам за капс локот...Не мислам да бидам превише толерантен па тоа да ми се одбие од глава...

Знамиња немаше , најди слика и поткрепи аргументирано...
Публика и Делије се различна ствар...Мислам дека го разјаснивме тоа, малце касниш со муабетот али сепак препрочитај пак...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
grobarpfc...Опамети се, последен пат ти викам за капс локот...Не мислам да бидам превише толерантен па тоа да ми се одбие од глава...

Знамиња немаше , најди слика и поткрепи аргументирано...
Публика и Делије се различна ствар...Мислам дека го разјаснивме тоа, малце касниш со муабетот али сепак препрочитај пак...
Negovata cel e ovde PROVOKACIJA kakvi argumenti baras od nego hahaha toj pisuva da isprovocira ne da diskutira samo toj videl transparenti, znaminja kako e toa mozno drugite izgleda patat od kokoskino slepilo.Ka so gledam stom pisuva so caps lock tesko dek e videl hahaha.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Negovata cel e ovde PROVOKACIJA kakvi argumenti baras od nego hahaha toj pisuva da isprovocira ne da diskutira samo toj videl transparenti, znaminja kako e toa mozno drugite izgleda patat od kokoskino slepilo.Ka so gledam stom pisuva so caps lock tesko dek e videl hahaha.
:uvo::uvo::uvo:Ostaj ja ti mojata cel daj jas i ti pocnavme muabet da go dovrshime!kao prvo MARKO MZT bara argumenti za transovi znaminja itn.pa covece ja li da ve slikam be koa nikade nemate postaveno sliki od bilo koja utakmica od ovaa serija i najodgovorno tvrdam deka transovi imase(i pa ke kazam neznam samo na koja utakmica po red koa bevte domakini)toj so gi gleal site utakmici znae taka da ne mi soli pamet ti koj so si gleal samo 2 utakm.dali i tolku posto taka mi prizna taka da dzabe ne se glupiraj i ne teraj inat posto znaes deka so i da kazes na tema basket se ti e dzabe posto ne si dovolno upaten i ne mrsi muda!!jasno.ako sakas da zborime argumentirano na tema kkzvezda kkpartizan poveli razumno i bez "ZAINAET" praenje muabet.pa da videme koj do deka e!a vaka da provociras so bezvezni nekoi si tvio zamisli i gledanje nema smisla daleku si od realno praenje muabet.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
:uvo::uvo::uvo:Ostaj ja ti mojata cel daj jas i ti pocnavme muabet da go dovrshime!kao prvo MARKO MZT bara argumenti za transovi znaminja itn.pa covece ja li da ve slikam be koa nikade nemate postaveno sliki od bilo koja utakmica od ovaa serija i najodgovorno tvrdam deka transovi imase(i pa ke kazam neznam samo na koja utakmica po red koa bevte domakini)toj so gi gleal site utakmici znae taka da ne mi soli pamet ti koj so si gleal samo 2 utakm.dali i tolku posto taka mi prizna taka da dzabe ne se glupiraj i ne teraj inat posto znaes deka so i da kazes na tema basket se ti e dzabe posto ne si dovolno upaten i ne mrsi muda!!jasno.ako sakas da zborime argumentirano na tema kkzvezda kkpartizan poveli razumno i bez "ZAINAET" praenje muabet.pa da videme koj do deka e!a vaka da provociras so bezvezni nekoi si tvio zamisli i gledanje nema smisla daleku si od realno praenje muabet.
Decko kako prvo jas i ti ne pocnavme muabet mozes nekoj str nanapred i ke vidis kako pocna spored tebe muabetot.Ti obvinuvas nekogo a nemas dokazi to ti e sve dzbe dokazi nema samo se glupiras zato ne tropaj gluposti daj dokazi stom si videl ali nema izgleda ti si edini glodar koj toa go videl smesno.Pocnuvas i da lazes sekoja cest najdi post kade sum pisal dek sum gledal samo dve utakmici smesen si ej i neseriozen.Podobro za kosarka da kazam nesto ali i ne da lazam ko tebe pa taka muabetot koj baras da se vodi bi otisol u nepovrat.Taka da nema poike da repliciram na tvoite glupiranja.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Па ти момак си сигурен дека имало трансови, дај слики и докажи...Знаеш дека Делије се снимани на секоја утакмица, било да е фудбал или ракомет и дека после тоа клипот иде на јутјуб како документација...Така би праеле и за баскет, али пошто на баскет не идат , логично е и да не снимаат и да нема клипови...
Ја ги глеав сите утакмици, и тоа само една како реприза а сите други у директен пренос...ЗНАМИЊА немаше на трибини...Ајде, ако си толку сигурен најди клип од утакмиците и да видиме за што се расправаме....

пс...Тадија изгледа ќе иде у Алба Берлин...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Taka e klipovi od sekoj natprevar na koj prisustvuvala navivackata grupa delije se postavuvaat na nejziniot oficijalen sajt i youtube.Ali na nekoj koj ne ja poznavaat dovolno situacijata sto i da im kazis tie pak si teraat po svoe taka da podobro e i da ne se trudis da im objasnuvas.Inaku posle osum god Tadija Dragicejevic ja napusta ZVEZDA fala za sve care.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Svetislav Pesic e pred nov dogovor so ZVEZDA po dovaganjeto od italia i formalno bi trebalo da bide potpisan.Ova e se razbira dosta dobra vest da se zadrzi Pesic.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Ne znam,Stefan Markovic mislam deka u stranstvo ce ode. Boban Marjanovic isto,a Labovic mozete da go zemete.

Kajgana Shop

На врв Bottom